Muziekfestijn De Kèls met Groesbeekse toppers

Op zaterdag 1 november vindt voor de vierde maal het jaarlijkse muziekfestijn plaats van zanggroep De Kels in het Groesbeekse culturele centrum De Mallemolen.

Zanggroep De Kèls

Zanggroep De Kèls

Het thema van deze avond is “Groesbeekse Toppers”, waarbij de heren, naast hun eigen programma van Nederlandse, Duitse en Engelstalige evergreens, samen met diverse Groesbeekse artiesten zullen optreden. Zo zingen zij met Theo Peters, Martijn Schmiermann en duo Alt van Huus een aantal bekende Groesbeekse liedjes. Ook vindt er een verrassend optreden plaats van De Kels samen met Helen Liebers en sopraan saxofoniste Trudy Rikken. Zij zullen gezamenlijk het bekende Abba lied “I have a Dream” ten gehore brengen. Ook zal de Groesbeekse zangeres enkele liedjes van haar nieuwe CD album laten horen.

Als men het over “Groesbeekse toppers” heeft kan natuurlijk ook Jan Meijers (Jan van Tutty) niet ontbreken. Samen met hem vertolken De Kels een aantal bekende Elvis Presley liedjes. Tijdens de avond zal ook trompettist Leo Wijnhoven optreden en met zijn trompetklanken ongetwijfeld menigeen kippenvel bezorgen. Na afloop van het officiële programma zal het dak van de Mallemolen er helemaal af gaan met muziek van de Groesbeekse formatie “Back To Live”. Zij nemen u mee terug naar de zestiger en zeventiger jaren.

Een kaartje voor deze wel bijzondere avond kost 7,50 euro en is in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen en bij de leden van de zanggroep. Uiteraard zal het aan een hapje niet ontbreken. De presentatie is in handen van Rob Bekers. De aanvang is 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.15 uur open. Informatie over de kaartverkoop: www.mallemolengroesbeek.nl of telefoon 024-3976360.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
wiesneus

Buutegewoon moi!

de nachtboswachter

Neem aan dat Willie Claus en Leo de Kraai en al die anderen ook van de partij zijn.

blaag

Wat mooi weer de Kels wie zingen top
Altyd mooi dag kels dag
Alleen jammer dat in mallemolen is

kienje

Hoi Blaag

Ji heb gelijk zeg waarom altijd in mallemolen .
Is toch en gemeenschap huis en geen feestzaal voor feestjes en cd uitreikingen.
Maar en ding is zeker de kels zijn mooi om na te luisteren

wpDiscuz