Actief ouder worden met ondersteuning van SWG

Door ingrijpende veranderingen in de zorg wordt een steeds groter beroep gedaan op je zelf kunnen redden. Door het ouder worden is dat niet altijd even makkelijk. Stichting Welzijn Groesbeek wil, in samenwerking met ROC ’t Achterom, mensen daarin ondersteunen.

Stichting_Welzijn_Groesbeek-DGB

Gedurende 2 maanden zijn er 4 bijeenkomsten waarin we praten over wat het ouder worden voor jou betekent, wat je graag zou willen en wat jou daarbij kan helpen. Samen met anderen ga je op zoek naar de mogelijkheden, om zo zelfredzaam mogelijk ouder te worden en zelf de regie te houden.

We starten woensdagochtend 19 november. Deelname is gratis en vervoer kan geregeld worden. Voor vragen en aanmelding kunt u bellen/mailen naar Anke Jacobs tel: 06-12867574 of mailen: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Nou ik sta er wel achter om oudere wegwijs te maken maar als ik zie hoe ze bedonderd worden door dit beleid en door zorgverzekeraars en dan ook ouder Actief worden Oke maar pluk ze dan niet verder uit en geef hun recht van leven het word tijd om te staken we hebben er allemaal de mond van vol alle bejaarden op naar Den Haag en bejaardenhuizen zorginstellingen laat bussen rijden zorg voor ontbijt en koffie in de bus samen zijn we sterk.onze koninkrijk huizen ja dat is belangrijk wat miljoenen gaat kosten weer dat krijgt voorrang.

Jennifer Janssen

Tja, het beleid en gedachte van VVD is nu eenmaal dat iemand gewoon voor zichzelf moet zorgen en dat de staat daar gewoon geen rol in speelt.
Bij de verzorgingsstaat worden veel zaken geregeld en dat is wat wij allemaal kennen.
In de nachtwakersstaat is dat niet, alleen noemt de VVD dat anders.

wpDiscuz