Tentoonstelling Kinderkunst door Kindercentrum Domino

Op zondag 19 oktober organiseert Kindercentrum Domino in het nieuwe voorzieningenhart ‘Op de Heuvel’ een kinderkunsttentoonstelling. Iedereen is welkom van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Flyer_Kinderkunstmarkt_Domino-DGB

De kunst die te bewonderen is gemaakt door kinderen van kindercentrum Domino in de leeftijd tot 12 jaar. Natuurlijk staat er voor iedereen een kopje koffie, thee of limonade met iets lekkers klaar.

Om 10:30 uur en om 11:45 uur is er een verrassende activiteit voor kinderen van 2 tot 6 jaar, toegankelijk voor iedereen! Voor een ieder die belangstelling heeft is er een rondleiding mogelijk in het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal op deze locatie.

Kindercentrum Domino organiseert al jaren kinderopvang, gastouderopvang, peuterspeelzaalwerk, voorschoolse-, tussenschoolse-, en naschoolse opvang in Groesbeek en Berg en Dal en werkt daarbij nauw samen met de scholen. Locatie Op de Heuvel met school, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal naast elkaar is daar een mooi voorbeeld van.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tentoonstelling Kinderkunst door Kindercentrum Domino

Reageren is niet toegestaan.