Zomaar even binnenlopen bij Inloophuis Groesbeek

Het Inloophuis Groesbeek heeft voortaan drie eigen ruimtes in cultureel centrum De Mallemolen ter beschikking, ieder met een heel eigen karakter. Onze gasten krijgen een warm welkom in een mooie inloopruimte met infotheek, bibliotheek en leestafel.

Daarnaast hebben we een kleurrijke activiteitenruimte, waarin allerlei workshops, bijeenkomsten en cursussen georganiseerd worden. Het derde gedeelte is een stilteruimte annex spreekkamer, die in alle privacy gelegenheid biedt voor stilte, even tot rust komen of één-op-één-gesprekken.

Wij heten u van harte welkom tijdens de vrije inloop op dinsdag 11.00-16.00 uur, woensdag 13.00-21.00 uur, donderdag 11.00-16.00 uur en tijdens diverse georganiseerde activiteiten en spreekuren gedurende de week (zie ook www.inloophuisgroesbeek.nl).

Daarnaast staat op de planning:
– Mozaïekworkshop met Annet Jacobs: het is de bedoeling samen een kunstwerk te maken voor aan de muur van de binnentuin. Dit zal gebeuren op een aantal donderdagmiddagen van 13.30-16.00 uur (definitieve data nog niet bekend).

– Gespreksgroep voor nabestaanden met Mieke Hendriks. Er zullen 12 avondbijeenkomsten gepland worden (definitieve data nog niet bekend).

– Schilderworkshop met Mariëlle Poelen: dinsdag 25 november van 10.00-12.00 uur.

Onze activiteiten zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Voor vragen en aanmeldingen: Kloosterstraat 11 te Groesbeek, [email protected] of 06-13321531.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zomaar even binnenlopen bij Inloophuis Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.