[Foto’s] Eerste “Pruuvenement” daverend succes

Het eerste Stekkenbergse Pruuvenement is een groot succes gebleken.


Stekkenbergs Pruuvenement groot succes. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Zo’n 500 mensen uit heel Groesbeek kwamen gerechten proberen en leren kennen, waaronder: bierpap, rijstebrij, carpaccio, loempiaatjes, geitenkaashapjes, minisandwiches zalm, groenten- en saladecombinaties, pompoen, riefkuukskes, siemelemies. Er waren ook biologische sapjes en hapjes, koffie, Groesbeekse wijnen en likeuren. Mogelijk is er volgend jaar een nieuwe editie van dit evenement. Als het aan de bezoekers ligt in ieder geval wel.

Het Pruuvenement was een onderdeel van het feestweekend bij het voorzieningenhart Op de Heuvel. Dit gebouw is vrijdag officieel geopend.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Mooi Pietje.

Toontje

Off topic aan redactie: waarom kan er niet meer gereageerd worden op het artikel “Bierfeesten Groesbeek 2014”? Of heb ik een PC-probleem?

van de Heuvel

Bij een ander item is er veel discusie over bier of wijn drinken,maar neem een voorbeeld aan de mensen die op het pru.venement waren zaterdag j.l.,daar zaten bier en wijn drinkers gezellig bijelkaar te pru.ve en te kwaa.ke.

truus

Het was zeker voor herhaling vatbaar.nu volgend jaar nog meer horeca en eetwinkels erbij en je zult zien hoe geweldig dit kan worden

wpDiscuz