Het mysterie van… Fanfare Wilhelmina Groesbeek

Fanfare Wilhelmina staat voor een mysterieus raadsel… In een verrassende muzikale show gaan zij op zoek naar “Het Mysterie”, waarbij een mystery guest natuurlijk niet mag ontbreken!

Op zaterdagavond 8 november en zondagmiddag 9 november zullen fanfare, slagwerkgroep en showgroep acte de présence geven in de Mallemolen. Het mysterie van….wie of wat? Verschillende stijlen muziek met een mysterieus randje zullen de revue passeren. De vocalisten van Chain en enkele “mysterieuze acts” maken het mysterie compleet. Helpt u mee dit mysterie op te lossen? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Kaarten kosten € 6,- en zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. U kunt ook kaarten verkrijgen bij Fanfare Wilhelmina op maandagavond vanaf 19.45 uur in het repetitielokaal van de fanfare, Kloosterstraat 7 in Groesbeek. Wilt u graag kaarten bestellen? Dan kan dat via het volgende e-mail adres: [email protected].

Laat u verrassen op zaterdagavond 8 november om 20.30 uur, of zondag 9 november om 14.00 uur in de Mallemolen in Groesbeek.

Het_Mysterie_Van___poster-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Zouden jullie ook een keer op kunnen treden in het bos bij de oudere hanggroep dan kan ik een mooier clip maken.

piet

De oudere hanggroep is welkom in de mallenmolen,,,,,tjeee wat een vraag of een fanfare voor een paar oude hangjongeren op komt treden tjee dexwereld is bijna aan zijn eind

wpDiscuz