Werkzaamheden parkje De Wijer

In de week van 20 oktober beginnen de werkzaamheden om het parkje van De Wijer op te knappen. Eerst wordt de beplanting verwijderd en dan zijn de parkeerplaatsen aan de beurt. Half november wordt dan nieuwe beplanting aangebracht.

Bewoners van De Wijer en de Heidebloemstraat zijn in juli al door de gemeente per brief geïnformeerd over plannen om het parkje te verbeteren. Tijdens een inloopavond in augustus konden belangstellenden zich buigen over het voorlopig ontwerp en suggesties aan de hand doen. Deze suggesties zijn verzameld en waar mogelijk verwerkt tot een definitief plan. Zie hiervoor de bijlage.

Aanleggen gazon

De laatste werkzaamheden, het aanleggen van het gazon, zullen plaatsvinden in het voorjaar van 2015. Hiervoor zijn de temperaturen in de wintermaanden namelijk te laag.
Als u naar aanleiding van het definitieve plan of tijdens de uitvoering van de werkzaamheden vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer van de Lest via [email protected]

Definitief ontwerp De Wijer (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

[Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje.

Allemaal leuk en aardig, maar dat parkje is/was al heel mooi en 1 van de mooiere parkjes in de omgeving. Maar al geruime tijd wordt dat ”mooie” parkje verwaarloosd zoals de vele groenvoorzieningen in G.Beek door zeer slecht onderhoud wegens bezuinigingen. Toch vreemd dat er nu wel veel geld aan wordt besteed, terwijl als De Wijer gewoon mooi onderhouden wordt het al een heel mooi parkje is, en zie dan de nut er dan ook totaal niet van in wat er nu gaat gebeuren. Gr

de nachtboswachter

Jantje dat heb je goed gezegd.

Lulpiep

Mee eens!!! Besteed dat gemeenschapsgeld maar eens beter! Stelletje boeven zitten er in het College… wordt tijd voor een ander college!!!

wpDiscuz