Verhuur 53 huurwoningen Centrumplan Groesbeek

In de periode van 16 oktober tot 2 november vindt de verhuur plaats van gebouw Beekzicht, gelegen in Centrumplan Groesbeek.

Plan_Bellevue_Groesbeek_DGB
Het centrum van Groesbeek ondergaat een metamorfose. Afbeelding: Brochure Plan Bellevue.

Verhuur gestart via Entree

53 huurwoningen met parkeerplaats, centraal gelegen in het kloppende hart van Groesbeek, omgeven door alle voorzieningen die het centrum van Groesbeek rijk is. De verhuur van de 53 woningen vind plaats via: www.entree.nu.

Beekzicht

Beekzicht ligt aan de oorspronkelijke beek De Groesbeek die weer bovengronds gehaald wordt. De 53 huurappartementen, onderverdeeld in twee verschillende typen (U-gebouw en toren), zijn van alle gemakken voorzien en compleet afgewerkt en ingericht met keuken, badkamer en sanitair. Het torencomplex bestaat uit zes woonlagen met in totaal 12 appartementen. Deze appartementen hebben een entree, hal, toilet, twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met balkon. De bovenste twee appartementen hebben een tweede verdieping met daarop een berging en een slaapkamer. De woonoppervlakten in het torencomplex variëren vanaf ca. 77 m2 tot ca. 108 m2.

Complex Beekzicht bevat naast de toren 41 appartementen verdeelt over drie woonlagen. Alle 41 appartementen beschikken over een entree, hal, toilet, twee slaapkamers, badkamer met tweede toilet en een woonkamer met balkon. Direct onder Beekzicht is bovendien een supermarkt gelegen. De dagelijkse boodschappen zijn zo wel heel snel gehaald.

Info huur

Het project bestaat uit:
– 51 drie kamer appartementen.
– 2 vier kamer appartementen.

Huurprijzen liggen vanaf € 620,-. tot en met € 675,-.

Alle huurwoningen zullen verhuurd worden als “sociale” huurwoningen. Dit houdt in dat het inkomen maximaal € 34.678,-. mag bedragen, om in aanmerking te komen voor een woning. Op alle woningen is huurtoeslag mogelijk.

Voor alle verhuurvoorwaarden kunt u kijken op: www.entree.nu. Verhuurbrochures zijn te verkrijgen bij woningcorporatie Oosterpoort. Adres; Pannenstraat 4, te Groesbeek.

Oplevering van de appartementen staat gepland rond de bouwvak vakantie 2015.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 31 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Muts

Huurprijzen liggen vanaf € 620,-. tot en met € 675,-.???
.
Dat zijn tenminste sociale prijzen!!
.

.
Is weer eens goed geregeld.

de nachtboswachter

En over 5 jaar Muts vraag me af of ze ook verhuurd gaan worden.

smurf

die toren is verschrikkelijk lelijk, 6 lagen, het hoogste gebouw van groesbeek? met dank aan de gemeenteraad die hier in overgrote meederheid mee heeft ingestemd. En maar volhouden dat het centrum mooi wordt.

henk
Ah dat zijn redelijke huurprijzen. Niet blijven hangen in de oude tijd. Groesbeek mag wel eens modern worden, ik vraag me af wat er dan zo mooi is aan het oude centrum. Kan iemand dat dan toelichten. Groesbeek heeft een prachtige omgeving maar kwa centrum was het toch niets. Ik vind het prima een modern centraal centrum, wel jammer dat de kans heel groot is dat de panden waar de winkels in zitten die gaan verhuizen leeg blijven staan. De wegen in het centrum zijn mooi aangelegd, mooie straat verlichting, mooie beek loopt er door heen. Een grote verbetering ten… Lees meer »
Marcel Poelen
Het drama van de leegstaande appartementen wordt steeds omvangrijker in Groesbeek; 1; 50 verkoopappartementen in het centrumplan, al een verkocht, 2; 50 verhuurappartementen bij Mariendaal, verhuur loopt niet goed, omvangrijke leegstand is nu te zien, 3: 53 sociale-verhuurappartementen in het centrumplan (beekzicht), verhuur zal vanwege de maximale verhuurprijzen ( € 620,-. tot en met € 675,-.) en leegstand in de directe omgeving ernstig stagneren, 4: 50 Zorgappartementen op Dekkerswald voor de prijs van € 1100, – per maand die niet verhuurbaar blijken te zijn. Kan het dan waar zijn dat het huidige college en hebberige projectontwikkelaars 200 appartementen in Groesbeek… Lees meer »
Tontje

@ Marcel Poelen, er is in elk geval geen woningnood meer.
Maar nu er een overschot aan woningen is er zeker een legale woning voor jou en de andere spookburgers van Groesbeek te vinden

Marcel, snap je redenatie niet. Zonder andere woningen zou de doorstroming helemaal niet op gang komen. Of de gebouwde woningen de goede woningen zijn is natuurlijk de vraag. Voor de ouderen is veel te weinig gebouwd. Zij zitten niet te wachten op woningen midden in het centrum met alle feesten en herrie.

ben.helder
Wil, ik snap jouw redenatie niet! Je hebt het eerst over doorstroming (je wilt daarmee suggereren dat gewone Groesbekers zonder probleem de hogere huur kunnen ophoesten?) En dan vraag jij je terecht af of het wel de goede woningen zijn waarbij je de link legt met geschiktheid van woningen in het centrum gezien alle herrie bij feesten. Marcel legt een vinger op de zere plek! Er is doodleuk een bouwgolf van dure appartementen doorgedrukt waarbij het er op lijkt dat er een tunnelvisie is ontstaan in dit alles beter wetende gemeentebestuur en daarbij grote risico’s heeft genomen. De Gemeenteraad hoort… Lees meer »
Tontje
@ Wil inderdaad, en daar naast is Marcel zijn instelling alleen maar klagen over en opruien tegen de huidige coalitie. @ Ben Helder.. Het stil leggen van bouwplannen heeft veel gemeente in grote financiële problemen gebracht, immers de bouwleges zijn een belangrijke bron van inkomsten voor de gemeentes. Door duurdere appartementen te bouwen, komen de goedkopere vrij.. en of alle inwoners van Groesbeek zoveel armoe hebben als jij hier beweerd, ik laat mij daar niet over uit. De financiële risico’s zijn voor de beleggers enz. als ze niet verhuurd worden en niet voor de gemeente .. En die denken meestal… Lees meer »
www.hanspeters.eu

Onzin Tontje. We hebben nogal wat geïnvesteerd in de aankoop van de grond en1.990.000 euro aan uitkoop van de Rabobank, ook hebben we nog eens 382000 euro geschonken aan Oosterpoort. Dan moeten we als ik dit zo optel, nogal wat bouwleges binnen halen.

Tontje

@ hanspeters, investeren doe je om er aan te verdienen..
En 382.000 euro schenken, tja daar zijn wel betere dingen te doen met dat geld in crisestijd. Dan moet je niet zeuren als je de investering niet terug verdiend, als al zoveel van de winst op voorhand wegschenkt. Ik neem aan dat je grond door verkocht hebt, of heb je die ook weg geschonken? Maar ik had het er over dat er veel Nederlandse gemeente in de problemen zitten omdat de bouwleges minder zijn geworden door de crises… En in Groesbeek tenminste nog gebouwd word !!

Realist

Of dit nog ‘sociale’huurprijzen zijn, daar valt over te twisten. Het wordt pas echt beroerd als je net iets meer bruto inkomen hebt dan die ongeveer 35.000 euro. Dan kun je nergens aanspraak op maken en mag je particulier gaan huren voor een bedrag dat veel en veel hoger is dan de huurprijzen die hier genoemd worden. En dan laat ik nog maar buiten beschouwing dat je dan nergens voor enige vorm van subsidie hoeft aan te kloppen. Onder aan de streep is het soms gunstiger om weinig een laag inkomen te hebben.

Realist

@wil. Jouw redenering gaat niet helemaal op. Ouderen ergens in een kern huisvesten (bijvoorbeeld De Horst) is helemaal ongunstig voor deze groep. Er zit geen enkele winkel buiten het centrum. Dat is overigens ook een gevolg van de keuzes die de zittende politiek heeft gemaakt, alles moet immers in het centrum geconcentreerd worden. Denk hierbij aan het dwarsbomen van de Lidl door wethouder Thijssen. Bovendien zijn de jongeren ook niet ruim bedeeld qua huisvestingsmogelijkheden in Groesbeek. Niet voor niets zoeken velen al dan niet noodgedwongen hun heil elders.

Realist ik heb het niet gehad over de kernen. Ik denk meer aan net buiten het centrum met kleine woningen met net genoeg grond voor een tuinstoel. Zie bijvoorbeeld de Lievensweg en het Binnenhof. Er moet gewoon een goede mix gebouwd worden. Alle lagen van de bevolking moeten kunnen wonen. Daarnaast is er nooit onderzoek gedaan naar de behoefte van zoveel appartementen. Wij zijn volgens mij een buiten gemeente en geen stad. Alleen concentreren op goedkope woningen is ook niet de oplossing.

Realist

@wil. Ja dat is idd wat anders. Wat betreft de mix dat ben ik met je eens. Eenzijdigheid, ook in prijsklasse, is nooit goed.

Lulpiep

@marcel poelen Als iedereen nu eens legaal in een huis zo wonen en niet op een camping, dan waren deze appartementen ook zo weg… (inkoppertje)

DeKIWI
@M Poelen, Ook ik ben positief ingesteld en moet de Lulpiep gelijk geven in zijn reactie, vele Groesbekers waar ik ook bij hoor zien een mege grote donkere wolk hangen boven het vila park waar jij illegaal woont en verblijft. Jij hebt op alles en iedereen wel wat te zeggen, ik vraag mij dan ook hard op af wat heb jij voor de Groesbeekse gemeenschap betekend in de afgelopen jaren? Mag ik jou er op wijzen dat het onze gemeente, door op het park illegaal te wonen (en dat geld voor alle andere illegale bewoners ook) tien tallen duizenden euro’s… Lees meer »
kloeke

@lulpiep…als we gewoon oosterpoort hadden en geen entree,dan kunnen veel groesbekers in hun eigen gemeente wonen en geen mensen van ver hier buiten.ik reageer al 2 jaar op huizen.mensen uit Zeeland,Zevenaar en Nijmegen zijn voorbeelden van huizen waar ik op reageerde aan hen toegewezen.
@kiwi…Dit is niet de.schuld van die mensen maar komt Door beleid!

juustem
En weer zo een hetze tegen 1 persoon, lekker makkelijk zo anoniem he?! Permanente bewoning is geen probleem, dat wordt er van gemaakt. Denk je echt dat de Poolse en Duitse kentekens zijn van toeristen die groesbeek zo mooi vinden? Misschien moet er iemand eens na gaan denken waarom er geen toeristen te vinden zijn op de parken. Misschien omdat er een grote vraag is naar huisvesting. Niet naar veel te dure appartementjes of een woning waarvan de tuin al vol is als er een kliko in zou staan, ik bedoel maar. En nu terug naar het onderwerp, wat zijn… Lees meer »
www.hanspeters.eu

Juustem je zou lid kunnen zijn van een politieke partij, anders dan jij zou ik het niet kunnen verwoorden. Ik zou zeggen zoek ons op en doe mee.

wpDiscuz