Rob de Nijs naar de live shows The Voice of Holland

Groesbeker Rob de Nijs is door naar de live shows van The Voice of Holland. Rob verloor de battle van Duncan, maar alle drie de coaches wilden Rob stelen. Rob heeft uiteindelijk voor Marco Borsato gekozen waardoor hij alsnog door is naar de live shows.

Rob de Nijs

De 25-jarige Rob, momenteel woonachtig in Amsterdam, moest het in de battle opnemen tegen de 20-jarige Duncan de Moor uit Tilburg.

Duncan wist bij de blind auditions drie stoelen om te draaien en Ilse helemaal gek te krijgen, ze begon mee te dansen en te zingen. Bij Rob draaiden alle vier de stoelen bij de blind auditions. De battle beloofde dan ook een spannende strijd te worden tussen deze twee talenten. Uiteindelijk was het Duncan die met de winst van de battle naar huis ging, maar Rob werd ‘gestolen’ door een andere coach. Vanaf nu zal Rob dan ook gecoacht worden door Marco Borsato.

De overgang naar coach Marco betekent dat Rob door is naar de live shows van The Voice of Holland. De live shows beginnen op 14 november.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Mooi gedaan toch vele zouden in zijn plaats willen zijn succes.

Maikel

Leuk voor hem, hij vergeet alleen waar hij vandaan komt

Jennifer Janssen

Op de eerste foto lijkt hij wel op zo’n speelgoed poppetje. 🙁

wpDiscuz