Groesbeekse kunstenares gaat naar het Louvre in Parijs

Isiris kan het nog nauwelijks geloven, maar een werk van haar uit de serie “Fantasiewerelden” zal eind oktober in het Louvre getoond worden op de expositie “Small is Beautiful” in het Carrousel du Louvre in Paris.

Werk, getiteld “Market Garden Groesbeek”, gemaakt door Isiris voor de expositie “Bevrijding-Vrijheid”.

Werk, getiteld “Market Garden Groesbeek”, gemaakt door Isiris voor de expositie “Bevrijding-Vrijheid”.

De Groesbeekse kunstenares Isiris, die onlangs ook het Place du Tertre bij de Nederlandse Wijnfeesten heeft georganiseerd, is een actieve kunstenaar. Zo organiseert zij ook groepsexposities in het Augustinusklooster te Nijmegen. De huidige expositie “Bevrijding-Vrijheid in het kader van Market Garden 70 jaar”, is gratis te bezoeken op de werkdagen. Isiris neemt zelf ook deel aan deze expositie.

Door het organiseren heeft Isiris via haar contacten de aandacht getrokken van een curator, die haar heeft voorgedragen om een werk in te sturen voor de expositie in Parijs. Deze wordt georganiseerd door Museum of the Americas in Florida City of Doral (Miami-Dade County area). “Het was spannend”, zo vertelt Isiris, “om de foto van het werk toe te sturen”. Helemaal blij was ze toen ze een reactie kreeg dat ze mee mocht doen aan de expositie. Het is natuurlijk een eer om een werk in het Louvre te mogen exposeren, en bij deze expositie zullen ook 81 topgaleries uit de hele wereld aanwezig zijn.

Voor meer informatie over Isiris en haar activiteiten kijk op www.isiris.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ze heeft het wel gemaakt nu.

wpDiscuz