“Kerst Inn” bij De Linde in Groesbeek

Evenals vorig jaar met Roy Donders, is er ook dit jaar weer op donderdag 11 december vanaf 19:00 uur een openbare Kerst Inn in de Linde die voor iedereen gratis toegankelijk is.

flyerkerstinn

Tijdens deze sfeervolle Kerst Inn in de feestmaand december presenteren tal van (regionale) winkeliers een bijzondere mix van fraaie cadeau-artikelen en verrassende idee├źn die Kerstmis nog gezelliger maken. Ook kunnen kleine en middelgrote organisaties en bedrijven deze Kerst Inn gebruiken om hun medewerk(st)ers (eventueel met een compleet arrangement) zelf hun Kerstpakket te laten samenstellen. Zo bezorg je alle collega’s een origineel en persoonlijk Kerstpakket met een hoge attentiewaarde, stijlvol verpakt in een leuke avond, inclusief ontvangst, couponboekje, hapje of buffet en een drankje!

Klik op onderstaande flyer/link voor een korte sfeerimpressie van de Kerst Inn van 2013. Neem gerust contact met ons op voor alle info en arrangementen via 024 3976666, of mail naar [email protected]. De Linde is natuurlijk ook een toplocatie voor een dynamisch bedrijfsfeest, exclusief gala diner, Kerst- of eindejaarsborrel, bruiloft, verjaardag of receptie en speciale gelegenheden als een opening of een jubileum. Vriendelijk en gastvrij, altijd goed. Van 20 tot 2000 personen. Desgewenst ook op locatie te verzorgen.Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Kerst Inn” bij De Linde in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.