[Win! / Update] Extra reunie-concert “December”

Eerste Paasdag (5 april) 2015 is het precies 20 jaar en 12 dagen geleden dat De Linde tijdens een indrukwekkend slotconcert afscheid nam van een van de beste coverbands van Nederland.

december2014

De formatie December roept daarom voor iedereen die tussen 1976 en 24 maart 1995 uit is gegaan in De Linde en bij heel veel andere uitgaansgelegenheden van Nederland, ze op een kermis, Carnaval, Kerstmis, Pasen, Koninginnedag, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, opening, jubileum, Feestdag, evenement, etc. heeft gezien of gehad, ontelbare bijzondere herinneringen op.

De unieke combinatie van muzikale hoogstandjes gekoppeld aan een altijd verrassende repertoirekeuze, herkenbare presentatie en het op elk moment van de dag of avond kunnen inspelen op de sfeer en hetgeen er zich in de zaal onder het publiek afspeelde, maakte de band geliefd, trendsetter en toonaangevend. 1e Paasdag gaan we dit in De Linde samen herbeleven want dan zullen alle bandleden die ooit deel uit hebben gemaakt van December aanwezig zijn bij dit unieke optreden.

Op veler verzoek begint de kaartverkoop op 1 november a.s. om 12:00 uur. Via een klik op de link op de site www.delinde.nl/newstyle ONLINE KAARTVERKOOP kun je dan thuis achter de computer kaarten à € 12,50 per stuk (excl. reserveringskosten) digitaal bestellen. Je kunt je toegangskaarten met unieke barcode dan zelf thuis uitprinten.

Alles volgen om helemaal in de sfeer te komen voor 1e paasdag? Kijk dan op de speciale facebookpagina van December het reünie concert.

Speciale acties voor vrijkaarten

1) Alle mensen die in de maanden november en december 2014 een reservering plaatsen voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid bij De Linde voor 2015, ontvangen 2 vrijkaarten voor het reünieconcert
2) DeGroesbeek.nl verloot 2 vrijkaarten onder de goede inzendingen op de volgende vraag: Noem alle voor en achternamen van alle muzikanten die ooit deel hebben uitgemaakt van December. Je kunt je antwoord tot en met 31 december a.s. mailen naar [email protected]. De winnaar wordt in januari 2015 hier op DeGroesbeek.nl bekend gemaakt.
3) Zaterdagavond 1 november treedt de Limburgse formatie Anderkovver (bekend van o.a. de Groesbeekse kermis op de Horst), op in de Nachtwacht van de LiNDE. Tijdens deze avond zullen onder alle aanwezigen 4 vrijkaarten worden verloot.

Update 06-11-2014, 21:50 uur
De kaarten voor het concert van 5 april waren binnen no-time uitverkocht. De Linde heeft besloten om nog een extra concert te organiseren. Dit is één dag later, op 6 april 2015. Kaarten voor dat evenement zijn inmiddels te koop! Klik hier voor de kaartverkoop van December Reunieconcert 2!

Vrijkaarten voor het eerste concert zijn nog steeds te winnen via de prijsvraag van DeGroesbeek.nl (zie hierboven, onder “Speciale acties”)!Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Nou ik persoonlijk vind Duo Sunday goede muziek maken en iedereen danst mee op een bruiloft en dat is niet om te slijmen.ieder zijn smaak toch prachtig vooral dat nummer langzaam gaat de nacht voorbij.

hupkedrie

Nou Nachtboswachter leuk dat we dat nu ook allemaal weten (NOT!!!!!)

piet

Nachtboswachter,
December is toch een hele andere band kun je meer vergelijken met new leaf
Toen en nu

Dit is appels met peren vergelijken en slaat nergens op

Het is een reunie naar zoveel jaar weer een x bij elkaar muziek maken
Top
Begrijpend lezen is toch nog steeds moelijk

Ria Patella

December was een TOP band.

www.hanspeters.eu

Ik vond December altijd een schitterende band, de Queen Medley was geweldig. Met plezier ging ik naar de Linde. En wat ik nou zo leuk vind, vanmiddag kwam ik Wim(de toetsenist)tegen, bij een debat in Millingen. Ik denk dat ik ook maar ga, al kan ik wel wat slechter tegen drukte.

Realist

December was echt van top niveau. De Queen medley was idd super. Daar kunnen de coverbands waar heden ten dage fors entree voor wordt betaald nog een puntje aan zuigen. Gewoon muzikaal goed zonder fratsen zoals verkleedpartijen etc.

Wiel klaassen

Wat ik mij afvraag waarom de voorverkoop en de betaling zo vroeg is. Hier zal vooral één partij beter van worden en dat is de bij iedereen bekend. Brengt toch weer mooi een extra bedrag op, zal dit ook in het entreegeld vertekend worden.

Wiel klaassen

Laat wel weten dat de Band December mij altijd na aan het hart heeft gelegen.
Geweldige bandleden met goede en prachtige muziek, laat dit wel duidelijk zijn.

grapjurk

Geweldig we hebben er nu al zin in.
Zijn er mensen die weten hoelaat het begint? Bij ons op de tickets staat 00.00 uur terwijl op de tickets van de extra reünie 19.00 uur staat het zal toch niet zo zijn dat wij op onze leeftijd snachts nog uit moeten.

Domme reactie van Wiel Klaassen.

December Top band uit de tijd dat er zaterdag’s en zondag’s live muziek was in de Linde. Gewoon een pot bier drinken en “smookuh”zonder de smarties van tegenwoordig.

Ik ben er 1e paasdag bij!

piet 1

Inderdaad jammer dat je al een half jaar van te voren kaartjes moet bestellen en dat je met pasen niet spontaan er heen kunt als je zin en tijd hebt want dan is hetvuitverkocht

Lulpiep

@hansie.eu Heb ow nooit be den Linde gezien heur…

domino

Ik heb hansie wel gezien ma robby niet die zat als lulpiep bij domino

Ellen en Alfred

18 mei 1990 heeft December op onze bruiloft gespeeld! Geweldig! Op afscheid concert in 1993 geweest en nu kaarten voor het reunieconcert……2015……en wij dus ook 25 jaar getrouwd….December ……geweldig…..ben benieuwd of jullie ons herinneren….

wpDiscuz