[GR2014] CDA-leider op werkbezoek in MUG-gemeente

Op maandag 3 november 2014 komt CDA-leider Sybrand van Haersma Buma naar Groesbeek.

CDA_Sybrand_Buma_bezoek_2014-DGB

In cultureel centrum De Mallemolen zal Buma vanaf 19.30 uur ingaan op actuele politieke thema’s waaronder de economie, toerisme, werkgelegenheid, (door)ontwikkeling buitengebied, de transities in de zorg en – uiteraard – de aanstaande herindelingsverkiezingen in Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek op 19 november aanstaande (MUG).

Behalve Buma zal ook Jaco Geurts, landbouwwoordvoerder namens het CDA in de Tweede Kamer, die avond spreken. Het buitengebied, de toeristische ontwikkeling daarvan en de bijzondere rol van agrarisch ondernemers daarbij, zijn belangrijke thema’s in het verkiezingsprogramma van het lokale CDA.

De CDA-delegatie is daarom eerder die dag al in Groesbeek voor een bedrijfsbezoek aan de melkveehouderij en mini-camping van Theo, Oda en Daan Langeveldt op de Derde Baan. Buma en Geurts ontmoeten daar behalve lokale CDA-kandidaten en bestuurders ook vertegenwoordigers van boeren en recreatieondernemers.

Rob Verheijen, lijsttrekker CDA MUG, is blij met de komst van Buma en Geurts: “Natuurlijk voeren we een lokale verkiezingscampagne, maar dit bezoek illustreert dat het CDA als landelijke partij in alle bestuurslagen vertegenwoordigd is en politieke invloed heeft. Daarbij komt dat onze herindeling door het landelijke CDA met grote belangstelling gevolgd wordt.”

De avond in CC De Mallemolen is voor iedereen toegankelijk !

Kloosterstraat 11, 6562 AT GROESBEEK
Aanvang: 19.30 uur
Afsluiting officieel gedeelte: 22.00 uur

Informatie over de MUG-verkiezingen, het referendum, verkiezingsprogramma’s etc. staan aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 30 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

PvdA met Dijsselbloem, CDA met Buma, D’66 met Pechtold, VVD en Groen Links met wie? Wij in ieder geval als lokale partij met niemand, we krijgen als lokale gemeente echter wel alles op het bordje, dankzij beleid ontstaan vanuit genoemde partijen.

De nachtboswachter

Je moet toch alles uit de kast halen om stemmen te krijgen.

kloeke

Laat ze allemaal mooi in “holland” blijven….

Lulpiep

@hansie.eu Beter zo als stemmen proberen te winnen met Groesbeek moet Groesbeek blijven… Gaat om inhoud!!! niet alleen om de naamsbehoudheid…

henk
Lulpiep, misschien moet je eens in het archief kijken naar het programma van Sociaal Groesbeek. Buiten dat, wat heeft dit college de afgelopen jaren dan zo goed gedaan? Natuurlijk gaat het niet alleen om de naam Groesbeek want de gemeente naam was al verdwenen zonder dat iemand daar maar iets over te zeggen had. Nu kan men straks nog kiezen en kan men afrekenen met de partijen die het dan (zo ) goed of slecht hebben gedaan de laatste 4 1/2 jaar. Het valt wel op dat er nu net voor de verkiezingen, al die kopstukken naar Groesbeek komen om… Lees meer »
Jennifer Janssen
Precies wat ik de hele tijd schrijf: het gaat niet om de naam maar om het behoud van de oude gemeente Groesbeek. Men had beter het referendum niet kunnen houden en gelijk de lokaal Groesbeeks gerichte partijen niet toe moeten laten. Was dit hele geneuzel totaal niet aan de orde geweest. Rode duimen interesseert mij totaal geen moer en dat men tegen de fusie was ook niet. Wel roepen dat ik steeds in herhaling val, maar ondertussen zelf steeds maar weer terugkomen dat “Groesbeek moet Groesbeek blijven!” en zaken blijven roepen welke alleen gerelateerd zijn aan de oude gemeente Groesbeek!… Lees meer »
Jennifer Janssen

De landelijke politici hebben hier niets te zoeken: het gaat niet om landelijke verkiezingen!
Bij de afgelopen gemeentelijke verkiezingen van de overige gemeentes is dat bewezen: men voert gewoon campagnes voor de landelijke politiek waarbij heel af en toe geroepen wordt:”Och ja, het gaat hier om gemeentelijke verkiezingen.”

kloeke

Groesbeek moet groesbeek blijven……of had ik dat al een keer gezegd…..

Jennifer Janssen

kloeke zei:
“Groesbeek moet groesbeek blijven……of had ik dat al een keer gezegd…..”
Beste Kloeke: het dorp Groesbeek moet inderdaad het dorp Groesbeek blijven.
Echter kan de oude gemeente Groesbeek echt niet de gemeente Groesbeek blijven.
Als men spreekt over “Groesbeek moet Groesbeek blijven”, heeft men het niet over het dorp Groesbeek maar over de gemeente Groesbeek.

henk
@kloeke, volgens mij had je al een keer gezegd dat Groesbeek moet Groesbeek blijven. Je valt in herhaling als je telkens Groesbeek moet Groesbeek blijven schrijft en je weet dat Jennifer het niet leuk vindt als je telkens schrijft dat Groesbeek moet Groesbeek blijven. Gegarandeerd dat Jennifer op de reactie Groesbeek moet groesbeek blijven zal reageren en dan valt ze waarschijnlijk weer in herhaling omdat ze vindt dat een stelletje Groesbekers die vinden dat Groesbeek moet Groesbeek blijven de hele tijd als blagen liggen te zeiken. Maar je hebt wel gelijk hoor dat Groesbeek moet groesbeek blijven. of val ik… Lees meer »
Jennifer Janssen

henk zei:
“Maar je hebt wel gelijk hoor dat Groesbeek moet groesbeek blijven.”
Dorp of gemeente?

henk

Gemeente, maar dat weet je heeeeeellllllllll goed. Niet zo flauw doen, madam uut Millingen. En we zijn straks allemaal 1 ook al zal het Berg en Dal worden.

kloeke

@jennifer…hap!
@henk…goed bezig

veteraan2

de PVDA blijft ons maar spammen met Jennifer.
Gewoon een hij met toneel kwaliteiten uit Groesbeek, fel tegen lokale partijen, voor het PVDA programma zonder inhoudelijk commentaar tegen alle andere programma’s met oppervlakkige opmerkingen, tegen omroep Groesbeek, tegen de naam Groesbeek en zwaar voor de lokale PVDA.
Kiezers bedrog puur sang.

stom

@ jennifer vanaf 2016 en niet 1 januari.Maar groesbeek moet gemeent groesbeek blijven. 🙂

henk

Lulpiep, heb jij wel eens van ploegendienst gehoord? ( 5 ploegen )
Werk al vanaf 1984 bij Philips / NXP en dat kun jij niet zeggen.
Afgelopen juli 30 jaar bij de zelfde baas. 1983 / 1984 militaire verplichte dienstplicht. Dus niet zo oordelen als je van gen dennennaaldje of weet. By the way jij reageert toch ook.

henk

lulpiep, daarvoor LTS elektro Groesbeek gedaan en MTS elektro ien Hatert. En als ge ow wasmachien gemakt wilt hebbe motte mar belle:)

Jennifer Janssen

@veteraan2: Blijkbaar is lezen zeer moeilijk. Ik heb diverse malen aangegeven dat ik bij geen enkele politieke partij ben aangesloten en heb daar ook geen ambitie voor. Je beschuldigingen slaan dus totaal nergens op.

Jennifer Janssen

@stom: toch niet goed opgelet: vanaf 1 januari 2015 is het toch echt MUG met werknaam Groesbeek.
Dat jij de opvatting hebt dat in 2015 de oude gemeente Groesbeek wordt voortgezet is totaal niet relevant.
By the way: je doet je naam echt eer aan.

stom

Niet relevant? Ik zou niet graag jennifer janssen heten,jou reactie woorden een beetje zaai, dit is niet meer relevant.

wpDiscuz