[Foto’s] Opening boskapel “De Biesselt”

Onder massale belangstelling is boskapel “De Biesselt” zondagochtend officieel geopend. Burgemeester Harry Keereweer was ook aanwezig en hield een toespraak.


Veel belangstelling voor de opening van boskapel De Biesselt. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Het oude beeld is eind september verwijderd en heeft een nieuw onderkomen gekregen bij de familie Thijssen. Ook de oude kapel is verplaatst naar een mooi plekje in de tuin. Het kapelletje heeft een geschiedenis, werd onderhouden door de buurt en vormt voor velen een rustpunt.

Om het kapelletje aan de Biesseltsebaan ook voor de toekomst te behouden was het tijd voor een flinke make-over. De vergunning daarvoor werd begin 2013 verleend. Op 4 december 2013 is de bouw van de Boskapel de Biesselt begonnen.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Veel bekende gezichten zowel uit Groesbeek als Limburg ook uit de politiek ziet er mooi uit wel erg modern.Staatsbosbeheer dank voor het bankje en wat een op komst.het was ook wel mooi herfstweer en de weergoden waren goed gezind.en vooral dank aan Piet Spanjers wat een werk piet prachtig weergegeven.

wpDiscuz