Winterfair 2014 in Groesbeek

Op zondag 9 november 2014 vindt er een tweede editie van de “Winterfair” plaats. Ditmaal in De Linde, Groesbeek. De winterfair duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Winterfair_2014_Groesbeek-DGB

De eerste editie, gehouden in het Berg en Dalse gemeenschapshuis Kerstendal, bleek een groot succes. Reden voor Maudy Vossen en Annet de Bont om het evenement dit jaar opnieuw te organiseren.

Kom gezellig met je gezin of vrienden. Er is een fantastisch aanbod van mooie spullen zoals mode, woonartikelen, sieraden, kunst- en verzorgingsproducten. Tevens zijn er diverse kinderactiviteiten, workshops en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Er zijn tijdens de winterfair een 60-tal bijzondere standhouders aanwezig.

De entree is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het Facebookaccount van de Winterfair.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Mooi toch alles er op en aan en indien geen echte sneeuw dan maar kunstsneeuw.

henk

Ik heb helemaal niets tegen die winterfair en hoop dat het er kei druk zal worden. Ik zie nu ook op de flyer dat er staat Winterfair / Groesbeek. zaterdag werd het toch echt Winterfair berg en Dal genoemd tijdens het gesprek met de omroep.

Succes ermee

Boterbloem

Henk, eerste editie vorig jaar in Berg en Dal !!!!

wpDiscuz