[GR2014 / Update] Bezoek Samsom aan Millingen 12-11

Woensdag 12 november komt Diederik Samsom naar Millingen. PvdA MUG nodigt iedereen van de nieuwe gemeente uit om met hem in gesprek te gaan. Die vragen die u voor de televisie naar zijn hoofd slingert, kunt u hem nu zelf stellen.

Diederik_Samsom-DGB

Waar gaat het bijvoorbeeld heen in de zorg? En wat doet de PvdA voor werkzoekenden? Wilt u met de PvdA-leider in gesprek, dan kunt u zich aanmelden via www.pvdamug.nl of via 06-40587517. Aanmelding is nodig om iedereen een kans te geven. Vervoer kan worden geregeld.

Uiteraard kunt u ook altijd in gesprek met Thieu Hoeken, Martijn Schmiermann, Ton Haan, Lesley Albers, Rudi van Ewijk, Jan Luub of een van de andere gemeenteraadskandidaten van PvdA MUG. Op 25 oktober waren ze in Groesbeek, op 1 november zijn ze in Millingen en op 8 november trekken ze door de gemeente Ubbergen.

PvdA MUG is een lokale partij met leden uit alle dorpen van onze nieuwe gemeente. Al meer dan veertig jaar weten de sociaal-democraten wat er overal speelt. Doordat de PvdA ook een landelijke partij is, zijn er naast lokale wortels ook lijntjes met de landelijke politiek. Dat betekent niet dat zij bepalen wat PvdA MUG moet vinden en besluiten, maar dat de lokale politiek Den Haag aan hun jasje kan trekken als het ergens mis gaat. Precies wat u kunt doen op 1 november bij Diederik Samsom.

Iedereen doet mee!

Update 30-10-2014, 17:50 uur
Het bezoek is uitgesteld; Samsom komt niet op zaterdag, maar op een andere dag naar Millingen aan de Rijn. Dit heeft de PvdA donderdag laten weten.

Update 6-11-2014, 14:30 uur
Woensdag 12 november komt Diederik Samsom naar Millingen. Hij zou al eerder komen, maar toen kon hij als alleenstaande vader niet op tijd een oppas regelen. Maar nu komt hij dus alsnog. Vanaf vijf uur zal hij in de buurt van het centrum folders bezorgen, rozen uitdelen en met mensen in gesprek. Uiteraard zullen lijsttrekker Thieu Hoeken en veel andere kandidaten er ook bij zijn. Vanaf half zeven zal Samsom bij Grand Café De Taverne in gesprek gaan met mensen uit de twaalf MUG-dorpen. Wilt u nog deelnemen aan dit gesprek? Neemt u dan contact op met Thieu Hoeken via 06-40587517.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 36 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

zie ja 4 jaar hoor je ze niet en 14 dagen voor de verkiezingen gaan ze de kopstukken weer hier heen halen. Je moet toch iets om stemmen te winnen. De ene keer een liedje over een burgemeester de andere keer een pak shag uitnodigen.

www.hanspeters.eu

De kiezer Prickt daar doorheen Henk, 4 jaar sluiten ze zich op in het gemeentehuis. Ze vragen niet aan de inwoner wat die nu eigenlijk, van die hele herindeling vindt en nu, nu moeten alle zeilen bijgezet worden. De hele truckendoos gaat open.

Boterbloem

Jullie spannen mooi samen ,wat een negativiteit altijd. Moeten jullie op deze manier stemmen winnen? .bah ,bla bla bla pffffffffff !!!!

van ver af

beste boterbloem kun jij dan een posietief ding zeggen over samson zeggen ik niet hij heeft samen met rutten veel naar de klote geholpen een pvda zou zich sterk moeten maken voor de arbeider zie er niks van terug en dat zijn toch de grond beginselen van die partei . en dat heeft niks met bla bla bla temaken .

Thieu Hoeken
Heren, heren, Rustig maar. Het gaat er toch niet om gezien te worden. Het gaat erom dat je voor je kiezers, voor je burgers zaken realiseert! Scholen, voorzieningenharten,Kulturhuser, sportaccomodaties, bibliotheken, avonturenbossen, groeneleefruimtes,thuiszorg, leefbare, moderne wijken, leeftijdsbestendige woningen,banen, betere publieke moderne regionale oplossingen voor gezamenlijke problemen, veiliger rotondes,manifestaties die je dorpen op de kaart zetten, sportvelden, moderne milieuvriendelijke energie voor je openbare gebouwen, goed onderwijs,aandacht voor mantelzorgers etc. en dat samen met anderen. Anderen, ook uit Millingen en Ubbergen. En soms stel je vragen aan partijgenoten die dicht bij de bron van veel ontwikkelingen zitten. Want als je geen vragen meer… Lees meer »
henk

ja dat klopt Thieu, maar regel die zaken in die 4 jaar dat je in de raad zit en niet telkens voor de verkiezingen. Allemaal mooie woorden zoals alle partijen trouwens beloven maar eenmaal in de zetel zijn ze de stem van de gewone man al lang weer vergeten. In die 4 jaar hebben we hier geen Dijselbloem, geen Samson geen CDA gezien en nu heel toevallig wel, Valt mee dat Rutten niet komt kijken.

groesbeekse

@van ver af? ik zie ook niets positief, ben het met je eens.

stom

Henk? ze zien de bui al hangen.

De nachtboswachter

Ja je moet wat zeg het met rozen.

kloeke

@thieu…mensen die hun leven lang zwaar werk hebben verricht die nu in of bijna naar de sanering kunnen….mensen van 55 plus die zich altijd kapot hebben gewerkt en nu zonder baan zitten,die ze achter hun reet aanzitten om te soliciteren en te gaan werken…en dat terwijl de jeugd zonder werk tot in de middag op hun nest liggen.kleine zelfstandigen die naar de klote gaan en alles wat ze hebben verliezen…..dat zijn problemen!!!!

Tontje

Nou nachtboswachter, de rozenkweker zit toch goed met die onzin van de PVDA… heeft er nog iemand in dit land iets aan die club

Johanna

Hij komt niet (Samson) !

De nachtboswachter

klopt Johanna dan zal hij die rozen toch kwijt moeten breng ze dan maar naar Sandra dat lied ken jij ook wel.

van den Heuvel

Kende dán bak van Samsom die nor Millingen kumt?

Jennifer Janssen
kloeke zei: “@thieu…mensen die hun leven lang zwaar werk hebben verricht die nu in of bijna naar de sanering kunnen….mensen van 55 plus die zich altijd kapot hebben gewerkt en nu zonder baan zitten,die ze achter hun reet aanzitten om te soliciteren en te gaan werken” Tja kloeke, dat komt door het beleid van de VVD om van de verzorgingsstaat de nachtwakersstaat te maken, al noemen ze dat de participatiestaat. Wat er nu gebeurd is niets anders dan de uitvoering van de ziel van de VVD. Dit is dus de ware aard van de VVD. En de PvdA? Die is… Lees meer »
Marcel Poelen
Heer Hoeken, heer Hoeken; mijn broek zakt van verbazing tot op de enkels! Eerst de anonieme steunbetuigingen via deze site voor de lokale PVDA door; Kruimel en Jennifer Janssen uit … Groesbeek (?). Na wat gedoe binnen uw fractie volgt Martijn na 4 jaar zwijgen (?). En nu wil lokale lijsttrekker Thieu Hoeken van de PVDA MUG uit … ons doen geloven welk een goeds dat de lokale PVDA van Groesbeek voor zijn inwoners gebracht heeft. Vervolgens schuift Jennifer (vanuit de wachtrij) de landelijke VVD alle schuld van het kabinetsbeleid met betrekking tot; de bezuinigingen op zorg, participatie gedachte en… Lees meer »
Jennifer Janssen

@ heer Poelen:
Je spreekt steeds over lokale Groesbeek terwijl de verkiezingen over MUG gaan.
Goed om te weten waar jij staat: dorp Groesbeek en niets anders.

Jennifer Janssen
@ heer Poelen: En weer ga je de fout in: ik woon helemaal niet in Groesbeek. Ik weet niet of je het weet, maar verdiep je eens in de gedachtegoed waar de VVD voor staat en daar vind je de meeste antwoorden van de problemen die wij nu kennen. Heb je een probleem, dan mag je het mooi zelf uitzoeken. Wat we gewend waren vanuit de verzorgingsstaat dat je bij de overheid kon aankloppen is er niet meer bij. Een ander verschil met andere crisissen is dat er nu een graai cultuur is. Op de vraag waarom dat het gegraai… Lees meer »
Jennifer Janssen

@ heer Poelen:
De lokale PvdA heeft in Millingen heel veel goeds gebracht.
En ja, ik heb het hier over de lokale PvdA in Millingen, niet over Groesbeek.
Ook de lokale PvdA in Ubbergen heeft zeer veel goede dingen gedaan.
Dus heer Poelen, als je de lokale PvdA aanvalt, is het goed om naar de rest van MUG te kijken in plaats van je alleen te beperken tot de lokale PvdA van Groesbeek.
Om misverstanden te voorkomen: ik ben bij geen enkele politieke partij aangesloten. Ook spreek ik niet in het voordeel van de PvdA, al denk jij van wel.

kloeke

Werkende armen….is dat de.toekomst?krijg je te horen het gaat de goede kant op….minder bedrijven failliet. …wat een gelul…er sterven ook steeds minder witte neushoorns…..

wpDiscuz