Tafel van Twee: verkiezingen, carnaval en Sinterklaas

Zondag 2 november vindt de maandelijkse uitzending plaats van het live-praatprogramma van Omroep Groesbeek, de Tafel van Twee.

Uiteraard komt de politiek aan bod. Jos Peters van Voor Berg en Dal en Marc Loosschilder van de VVD komen zich voorstellen in het kader van de verkiezingen op 19 november. Een kritische Sinterklaas is bereid gevonden om vanuit Spanje telefonisch medewerking te verlenen: een gesprek over de toekomstige gemeente en over zijn zwarte of gekleurde pieten. Dieuwertje blijft niet onbesproken.

De muziekzondag komt aan bod en Charlotte Giesbers komt praten over de waarde van het dialect: gaat dat in Groesbeek verloren? Dinsdag 11 november begint het carnavalsseizoen en daarvoor komt Willem Thijssen (SOK) even langs. Ambtenaar Wil Hoedelman komt vertellen wat er allemaal komt kijken bij het stemmen/referendum nieuwe naam op 19 november.

Vanwege het volle programma ontbreekt de gebruikelijke column. Het programma is te beluisteren van 11.00 uur tot 13.00 uur, maar in wezen bent u ook welkom in de Mallemolen. De koffie en thee staan klaar. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tafel van Twee: verkiezingen, carnaval en Sinterklaas

Reageren is niet toegestaan.