[GR2014] Verkiezingsprogramma’s MUG-verkiezingen

Op 19 november 2014 mogen bijna 28.000 kiesgerechtigden uit de gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek (MUG) naar de stembus.

Logo_MUG_DG1

Over de nieuwe gemeentenaam, waar diezelfde dag een referendum over wordt gehouden, is al veel geschreven. Maar hoe denken de partijen precies over thema’s als veiligheid, onderwijs, zorg, wonen, werk, toerisme, financiën etc.?

D66 Berg en Dal en de Groesbeekse Volkspartij (GVP) waren de eerste twee partijen die hun verkiezingsprogramma publiceerden. In augustus volgde GroenLinks en vanaf september tot en met eind oktober druppelden de overige acht programma’s één voor één binnen.

Alle 11 deelnemende politieke partijen hebben nu hun verkiezingsprogramma bekend gemaakt. Deze zijn de afgelopen maanden op het moment dat ze uitkwamen ook in verschillende artikelen op DeGroesbeek.nl gepubliceerd.

De verkiezingsprogramma’s voor de komende MUG-verkiezingen staan nu in één artikel. Onderstaand treft u ze in .PDF-bestand aan. Zo kunt u alle standpunten en ideeën van de MUG-partijen rustig doornemen. Het bijbehorende artikel/persbericht dat wij over het programma hebben gepubliceerd staat ook in onderstaand overzicht, onder de link “Artikel”.

Lijst 1. Verkiezingsprogramma CDA MUG 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 2. Verkiezingsprogramma Groesbeekse Volkspartij 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 3. Verkiezingsprogramma VOLG 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 4. Verkiezingsprogramma PvdA MUG 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 5. Verkiezingsprogramma VVD RvN 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 6. Verkiezingsprogramma GroenLinks 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 7. Verkiezingsprogramma Sociaal Groesbeek 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 8. Verkiezingsprogramma Voor Berg en Dal 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 9. Verkiezingsprogramma D66 Berg en Dal 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 10. Verkiezingsprogramma Combinatie ’90 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel
Lijst 11. Verkiezingsprogramma GJS Millingen 2015-2018 (.PDF-bestand)Artikel

Klik hier voor de kandidatenlijsten in .PDF-bestand.

Informatie over de MUG-verkiezingen en het referendum staat aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Nou ja sociaal Groesbeek was iets laten en daar hebben bepaalde partijen wel gebruik van gemaakt.gezien hun verkiezing programma zien ze de bui al hangen.maar hans was de laatste 4 jaar voor een ieder bereikbaar dank Hans.heb wel een een andere partij proberen te bereiken maar dan was het van indien wij u niet te woord kunnen staan belt u op een nader tijdstip terug daarnaar hoorden ik steeds.Tuut tuut tuut en dan zakt je wel de broek af en nu zijn ze tot in de laatste uurtjes bereikbaar begrijp je 19 november.

boer

Er moet ook worden bepleit dat het spoor Nijmegen-Kleef heropend en dat Groesbeek twee stations krijgt gezien in Groesbeek Oost de laatste jaren veel bijgebouwd is;het zou toch prachtig zijn elk half uur rechtstreeks van Nijmegen naar Düsseldorf ?

wpDiscuz