Unieke netwerkbijeenkomst met wijnproeverij

Open Coffee MUG organiseert naast de maandelijkse Open Coffee bijeenkomsten ook geregeld bijeenkomsten op een middag. Dat tijdstip past veel ondernemers beter dan een ochtend. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Op vrijdagmiddag 7 november a.s. hebben we samen met Wijnhoeve de Colonjes een wijnproeverij georganiseerd. Tijdens een ongedwongen rondleiding en proeverij heeft u ruim de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. U wordt gastvrij ontvangen in de wijnkelder met een welkomstdrankje.

Er volgt daarna een rondleiding door de kelder en een verhaal over de Colonjes. Vervolgens kunt u 4 soorten wijnen proeven. Tussen de wijnen door is er voldoende ruimte om te netwerken met mede-ondernemers. Er wordt tevens gezorgd voor een kaasplateau en stokbrood. Het programma is rond 17.30 uur klaar waarna er nog de mogelijkheid is om na te borrelen met een wijntje.

Wanneer: Op vrijdagmiddag 7 november a.s. om 16:00 uur.
Kosten: De kosten voor de wijnproeverij bedragen € 15,00 per persoon. Dit bedrag dient u ter plekke te voldoen.
Aanmelden: Omdat we graag willen weten op hoeveel personen wij moeten rekenen, kunt u zich aanmelden via de website www.opencoffeemug.nl. Na ontvangst krijgt u automatisch een bevestiging.
Introducé: Uiteraard kunt u één of meerdere introducees meenemen.

Graag tot ziens op vrijdag 7 november a.s.!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Komt kakkie ook met zijn lekkere rijf koekjes.

Varkensboer

Wat is hier uniek aan? Stemmingsmakerij.

Rens

Wie (initiatiefnemer) heeft het OPEN CAFFEE MUG in het leven geroepen?
Alleen voor ondernemers?

de buurman

Die oplichter die op nummer 4 woont ? ze noemen hem ook Rekstokje

De nachtboswachter

Ja daar stem ik toch niet op buurman die blijft nu ook aan de kleefstok hangen.mug brengt nog meer in het laatje begrijp je.

wpDiscuz