Ontbijten met de Groesbeekse burgemeester

Vanwege het Nationaal Schoolontbijt zaten kinderen van Basisschool Carolus maandag 3 november in De Mallemolen aan tafel met burgemeester Keereweer.

De burgemeester had de schoolkinderen uitgenodigd voor het ontbijt, zoals dat in meer dan 350 andere Nederlandse gemeenten te doen was. Daarbij waren zo’n 500.000 kinderen in circa 2500 basisscholen betrokken.
Donatie

In de Mallemolen ontbeten burgemeester en schoolkinderen gezamenlijk en maakten ze kennis met elkaar. De burgemeester betaalde voor het ontbijtje met een donatie aan Make–A–Wish Nederland, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Deze organisatie vervult wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar, die met een levensbedreigende ziekte geconfronteerd worden. In Groesbeek kon € 228,- aan Make-A-Wish Nederland overgemaakt worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Weledele Heer Keereweer zou u ook een Ontbijt kunnen regelen voor de oudere hanggroep in het bos dan kan Leo de kraai voor achten grond muziek zorgen en dan maak ik een mooier video opnamen.dank voor u aandacht.

kloeke

Die kan nog geen goedendag zeggen…..

wpDiscuz