Gezocht: grote kerstboom!

Heeft u een grote spar in uw tuin staan waar u eigenlijk vanaf wil? De gemeente Groesbeek helpt u er gratis vanaf als de boom geschikt is om als kerstboom naast het gemeentehuis te plaatsen.


December 2012: de kerstboom wordt geplaatst. Foto en rechten: Bakker Groesbeek VOF.

Al vele jaren is het gelukt om een particuliere boom te gebruiken als kerstboom en dat is ook weer het streven voor 2014. Dit is een jarenlange traditie die de gemeente ook graag wil voortzetten. Vandaar deze oproep aan inwoners van de gemeente Groesbeek.

Hebt u een fraaie ‘’kerstboom’’ van ongeveer 10 meter hoog staan die toch moet verdwijnen uit uw tuin, dan kan deze in aanmerking komen voor kerstboom. Het is wel belangrijk dat de boom op relatief eenvoudige wijze vanaf de openbare weg uit uw tuin gehaald kan worden. De voorkeur gaat uit naar een fijn-, zilver-, blauw-, of douglasspar, in ieder geval een boom met fijne naalden. De boom en eventueel de stronk worden kosteloos verwijderd. De boom wordt kort na 6 december verwijderd en geplaatst, zodat maximaal van de boom genoten kan worden.

Opties kunt u per e-mail doorgegeven aan de heer W. van de Lest, via [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Is deze goed genoeg?comment image
Jullie mogen deze zo uit mijn tuin komen halen, makkelijk bereikbaar vanaf de weg.

De nachtboswachter

In het bos staan er genoeg die binnenkort omgezaagd worden voor geldt echt hele groter en zeer dikke stammen.

henk

In de ooit zo volle bossen van Groesbeek en omgeving stonden hele mooie. Helaas zijn de bossen verdwenen en is er straks net als met Sinterklaas er geen zwarte Piet meer is, er met kerst geen kerstbomen meer zijn. Leven de bezuinigingen, want dat is o.a de reden dat Staatsbosbeheer nu door houtkap hun eigen geldlaatje moet vullen.

Bij de grote tuincentra`s hebben ze mooie kunstbomen.

piet

Waarom planten ze er geen,die word van zelf groot,ieder jaar kun je die weer gebruiken

De nachtboswachter

Ja Piet een goed idee en dan elk jaar mooi versieren en de man die het meesten geld uit de politiek over de balk gooit.moet een week lang onder de kerstboom zitten tot kerstavond.en zei die een bezoek brengen aan het gemeente huis mogen in die week met tomaten of eieren gooien mag wel een helm op hebben.Henk Staatsbosbeheer heeft wel kerstbomen aan gekweekt die kan men de eerste jaren in huurleen verkrijgen dit is geen grap.

Sprookje

Ho,ho, er wordt niet gekapt zonder vergunning!! Dus…. Boompje op zicht?, vergunning aanvragen, toestemming krijgen, keurig centen betalen en dan pas plaatsen…..
Wordt een leuke boom voor 2015.

De nachtboswachter

Sprookje moeten ambtenaren dan ook een vergunning hebben denk dat ze een oogje dicht houden.

Varkensboer

Nachtboswachter… waar wij ons aan de rompslomp regels moeten houden kunnen ambtenaren voor het nastreven van ‘eigen belang’ een oogje dicht knijpen? Ik ga er te goeder trouw van uit dat jouw post sarcastisch bedoeld is. Dan zou je eindelijk eens een keer de spijker op de kop slaan.

Overigens mogen we dan ook direct aannemen dat deze procedure door de VOLKS partij gemotiveerd zal worden… daar zijn ze immers erg goed in gebleken de afgelopen 3,5 decennia.

wpDiscuz