[Foto’s] Sint Maarten optocht 2014 “Op de Heuvel”

Al liedjes zingend van Sint Maarten trokken de kinderen van voorzieningenhart “Op de Heuvel” door de straten van Sionsheuvel.


Sint Maarten optocht bij voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Ook de nieuwe wijk werd aangedaan alwaar het nieuwe beeld van de Bessembieder verlicht werd door de vele zelf gemaakte lampions. De kinderen zitten op de basisschool op de Heuvel alsmede peuterspeelzaal de Roetsjbaan en kinderdagverblijf Domino.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Zag er leuk uit.

En het was leuk Ger.

Mij onduidelijk waarom sommige mensen hier negatief klikken. Afgunst ??? Het was georganiseerd voor de kinderen en als men de foto’s bekijkt vonden ze het “leuk”.

De nachtboswachter

Ja Ger leuk van mijn krijg je altijd een Groen duimpje want je reageert altijd wel zoals het is.en draait er niet omheen.

Groesbeker

voor de kinderen zeker leuk maar altijd dezelfde ouders wie zich proberen te profileren en mooi weer spelen maar ondertussen iedereen onderuit halen, heel raar groepje daar.

Groesbeker, is het niet zo dat er overal wel van deze personen rondlopen die zich willen profileren, mooi weer spelen en altijd wat van andere vinden. Het kan ook zijn dat jij ook bij zo een groepje hoort en altijd wat van andere vindt. Kik eerst na u zelve voordat u over andere oordeeld.

wpDiscuz