Het Broertje en The Moonlights gaan samen verder

De eigenaren van het nieuwe tapasrestaurant Het Broertje (voormalig Ottenhoff) hebben zich bereid gevonden om samen te gaan werken met The Moonlights en fanclub The Moonlights op de op voor velen zo vertrouwde locatie aan de Ottenhoffstraat in Groesbeek.

Dat houdt natuurlijk in dat er wederom een feesttent geplaatst zal worden om daarin carnaval en fan-avonden te gaan vieren. Tijdens carnaval gaat de vertrouwde tent voor de eerste keer weer open en zal de lange traditie van de Stekkenbergse Boerenbruiloft ook doorgaan.

Het is voor The Moonlights, haar fanclub en voor restaurant Het Broertje een geweldige uitdaging, want 2015 zal ook een bijzonder jaar worden omdat medio oktober het jubileum van The Moonlights en de fanclub gaat plaatsvinden. The Moonlights bestaat dan namelijk 35 jaar en de fanclub 25 jaar.

Flyer_Moonlights_Het_Broertje

De fans zullen allemaal persoonlijk per brief op de hoogte gebracht worden waarin alle data en verdere informatie bekend wordt gemaakt. “Men is heel hard aan het werk om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar wij wilden u allemaal alvast op de hoogte brengen van dit fantastische nieuws. Wij zullen u via social media, pers en persoonlijk gerichte brieven voor onze fans van alles op de hoogte houden”, laat het team woensdagavond aan DeGroesbeek.nl weten.

Ook op de website (www.themoonlights.nl), Facebook en op de site van het nieuwe tapasrestaurant (www.hetbroertje.nl) zal alle informatie vermeld worden. “Wij hopen dat u allemaal net zo blij bent als ons en mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen”.

De contactgegevens zijn als volgt:
– Fanclub The Moonlights op telefoonnummer 06-29051016
– Restaurant het Broertje op telefoonnummer 024-6413638

Het nieuwe restaurant in Groesbeek (Facebook) opent naar alle waarschijnlijkheid in februari haar deuren. Er worden nog medewerkers gezocht.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Leuk toch deze samenwerking.

Rene

Goed nieuws hoeven we niet naar de grote tent van sok en feestneus

Toontje

The Moonlights met Broertje, zonder zusje…

terry

Mooi voor de moonlights
Maar ff Rene over al is wel plezier of de tent nu groot of klein is .
Plezier moet je zelf maken hoor veder succ6 samen en met zijn allen

Willem

En……..?
Vinden jullie dat die DJ er ook weer bij moet?
Persoonlijk zeg ik nee.

johny

Hallo Renee de grote tent is van het SOK niet van de feestneus dus voor je iets zegt laat je eerst informeren een dom antwoord is zo gegeven komt niet slim over.

wpDiscuz