[GR2014] Van Ojik en Pechtold komen naar MUG

De campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 november draaien op volle toeren. Zaterdag komen Bram van Ojik (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66) naar deze regio. Van Ojik gaat naar Beek, Pechtold naar Groesbeek.

Alexander Pechtold Persfoto D66
Pechtold komt zaterdag naar Groesbeek.

Van Ojik in Beek

Bram van Ojik, voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks, komt op bezoek in Beek om de mensen van de GroenLinks-lijst te ondersteunen in hun strijd om de kiezer. Om ongeveer 13.30 uur wordt hij door de lijsttrekker Jo Coerwinkel ontvangen achter het kulturhus in Beek. Daar wordt Van Ojik door wethouder Van der Aalst (PvdA/GroenLinks) uit Ubbergen helemaal bijgepraat over de opzet en de ontwikkelingen van de groene ruimte die daar dit jaar is geopend. In deze groenstrook wordt ook een tuin door enkele aanwonenden ontwikkeld volgens de permacultuur.

Daarna wandelt het gezelschap nog naar het winkelcentrum waar contacten worden gelegd met kiezers, die ook de gelegenheid krijgen met Bram van Ojik en kandidaten van de GroenLinks-lijst in gesprek te gaan. Om 14.45 uur vervolgt de politiek leider van GroenLinks zijn reis naar Den Bosch, waar volgende week ook verkiezingen plaatsvinden in het kader van een herindeling.

Pechtold naar Groesbeek

Partijleider en fractievoorzitter van D66 Alexander Pechtold voert zaterdag campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in MUG van 19 november. Vanaf 10.00 uur helpt hij in het centrum van Groesbeek D66 Berg en Dal-lijstrekker Evert Ruiter en de andere kandidaat-raadsleden van D66 om duidelijk te maken waar de partij voor staat. Pechtold: “Nadat wij in maart bij de gemeenteraadsverkiezingen in veel gemeenten de grootste zijn geworden, steun ik onze lijsttrekker Evert Ruiter graag om ook in Groesbeek een mooie uitslag te behalen.”

Speerpunten
Goed onderwijs en meer banen zijn de grootste speerpunten van D66 Berg en Dal. Daarnaast wil de partij de komende raadsperiode werk maken van een aantrekkelijke en veilige leefomgeving voor de inwoners van MUG. Pechtold: “Goed om te zien dat D66 in Groesbeek volop campagne voert voor de herindelingsverkiezingen. De gemeente speelt een steeds grotere rol in het leven van mensen, daarom moeten mensen ook een veel grotere rol spelen in hun gemeente. Dat begint met stemmen op 19 november. Stemmen op D66.”

Wat: bezoek Alexander Pechtold
Waar: centrum Groesbeek
Wanneer: zaterdag 15 november
Hoe laat: 10.00 uur

Informatie over de MUG-verkiezingen en het referendum staat aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Dit is toch zielig, 4 jaar niemand gezien, nu komen de hollanders weer. zieltjes winnen. Stem op een lokale partij, die landelijke lokale partijen moeten de regels van Den Haag volgen.

Iris

Trap er niet in…..Berg en Dal is een lobby aan het voeren via de landelijke politiek…om de naam Berg en Dal er doorheen te drukken. De landelijke politiek wordt uitgenodigd door de mensen die voor de naam Berg en Dal zijn.

De nachtboswachter

Laat mooi daar blijven.

boersteeg

och ons gruiperig vies mannetje pechtold komt.
zeker zijn moeder verkopen voor een paar zieltjes.
laat hem niets zien anders gaat hij straks nog heuvelbelasting invoeren.

Echt zielig nu zo kort voor de verkiezing gaan ze er alles aan doen om zieltjes te winnen

Ria Patella

Jawel hoor. Vlak voor de verkiezingen laat hij weer van zich horen 4 jaren lang laat hij zich niet zien. Op onze kosten natuurlijk ook nog komen mee vreten zeker.
Of zou hij zijn broodtrommeltje bij zich hebben?

Den Haag

Ze kommen jippie
maar wie zijn het de vreemde uit Den Haag
Wie de stillen hier nu weer op kaart moeten zetten .Let ma eens op na 19Nov zijn meest weer stil en hoor je niks meer

Anthony

Zelfs bij deze lokale verkiezingen laat politiek Den Haag ons niet met rust…

karin

het vriest niet en het is doordeweeks om 10 uur ‘s ochtends. met andere woorden: de meeste mensen zijn dan gewoon op hun werk.

Veteraan

als die hele Haagse kliek nu eens naar het Groesbeekse bos gaat met een prikstokje / vuilniszak om zwerfvuil op te rapen. Dan mogen jullie gerust weer 4 jaar wegblijven.
Oeps, bijna vergeten, kijk ook even naar de massale bomenkap door Staatsbosbeheer. Vindt u dat leuk voor de inwoners en toeristen hier?

Leol

Laat die gasten mooi in den haag blijven en Rutte in zijn kont kruipen.mensen stem gewoon op een lokale partij die weten teminste wat er in de regio leeft

Rens

Wel kortzichtig om te denken dat MUG zonder Den Haag zou kunnen. Belangstelling voor lokale politiek is ALTIJD welkom, ook vanuit Den Haag!

klaas

weg met die klootzaaaaaaak

Democratie

Zo doorzichtig. Doen we er in Groesbeek alleen toe zo vlak voor de verkiezingen? Nee dank je wel!

De nachtboswachter

Veteraan Thank you.

kloeke

Kunnen we groebeek niet onafhankelijk verklaren….zodat we niks meer met die eikels te maken hebben….oorzaak en gevolg kennen ze niet in Den Haag.

ben.helder

Nou mannetje Pechtold, kom ook jij in Groesbeek een potje opportunisme spelen?
Het zal je niet lukken! Gewone Groesbekers zijn inmiddels gevoelloos geworden voor slappe praatjes. Of hoop je soms dat wij straks opgetogen tegen elkaar zeggen: “Hij heeft naar mij geluistert”! Ja duh

wally

Komt dit heerschap uitleggen wat hij bilderberg conferentie te zoeken had ,
Dat volk heeft niets met de burgers ze gaan voor de elite
die puur uit zijn de totale macht naar zich toe te trekken
land verraders en verdeeldheid zaaiers hebben we niet nodig in Groesbeek

Toon verbeet

heb je niks aan die gasten schijters zijn het
allemaal voor hub eigen.

De nachtboswachter

Toon goed gezegd.

wpDiscuz