Omroep Groesbeek op weg naar 19 november

De feitelijke herindeling van de gemeenten Millingen, Ubbergen en Groesbeek komt dichterbij.

Medewerkers van Omroep Groesbeek zijn al geruime tijd bezig voorbereidingen te treffen voor de verkiezingsuitzending van 19 november. Ook kan de kiezer die dag voor een naam kiezen: Berg en Dal of Groesbeek. Zo nu en dan heeft de omroep al aandacht besteed aan de (nieuwe) politieke partijen en heeft politici al aan het woord gelaten in de programma’s De Tafel van Twee en het Dorpsplein.

Op zondag 16 november vindt er een extra Tafel van Twee plaats van 11.00 uur tot 14.00 uur. Live vanuit de Mallemolen. Natuurlijk zullen die dag politici uit de drie gemeenten met elkaar in debat gaan. Tijdens de uitzendingen is er een muzikale omlijsting verzorgd door William Smulders. Elk uur zal er ook een gast zijn of haar column voordragen.

Iedereen is van harte welkom. Uit welke gemeente dan ook. Kom dus op 16 november naar de Mallemolen. De verkiezingsuitzending op woensdag 19 november vindt vanaf 20.00 uur plaats in het theatercafé van de Mallemolen en wordt verzorgd door Omroep Groesbeek. Live radio EN tv.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Veteraan

En dat allemaal georganiseerd door betrokken vrijwilligers.
Hoe trots mogen wij ook daardoor zijn op Groesbeek!

Thieu Hoeken

Nu alvast mijn dank voor de inspanningen door al die vrijwilligers,meer dan 120 heb ik begrepen, die al deze uitzendingen mogelijk maken!
Tot straks!

Johanna

Succes !!!!

De nachtboswachter

Zo ook omroep Groesbeek moet blijven.er word zo wel in kreis Kleve wereld wijd op internet en in deze hele regio steeds op af gestemd om een boodschap of muziek plaatje voor een verjaardag of zieken aan te vragen en dan het belspel sport en noem maar op voor elk wat wils.en zeker dank aan alle vrijwilligers.en onze burgen meester mag ze best een keer in de schijnwerpers zetten als je begrijpt wat ik bedoel.en 19 november zijn ze wel in de lucht tijdens het stemmen zo wel op de radio en tv waar praten we over.

Evert Ruiter

Goed programma tussen 11 en 2; eindelijk wat debat.

Leol

Compliment aan de medewerkers van omroep groesbeek voor hun uitzending van de tafel van twee,ik verheug me al op de uitzending van woensdagavond.

Reggie

Wat een leuke uitzending, ik ga woensdag kijken in de foyer van de Mallemolen.

wpDiscuz