[GR2014] Wat gaat u stemmen?

Vandaag, 19 november 2014, zijn de MUG-verkiezingen, samen met het naamgevingsreferendum. We zijn benieuwd wat de bezoekers van DeGroesbeek.nl gaan stemmen tijdens deze MUG-verkiezingen. Weet u nog niet wat u gaat stemmen of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op Verkiezingsprogramma’s MUG-verkiezingen, hier staan alle verkiezingsprogramma’s opgesomd.

Wilt u uw favoriete partij op social media volgen? Klik dan hier voor een overzicht.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 90 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
van den Heuvel

Zo kun je ook mooi zien welke laag van de bevolking op degroesbeek kijken,alhoewel er zeer veel zijn die kijken maar daar niet voor uitkomen,dat kun je nu ook zien.

Robyn Hude

Welke laag bedoel je van de Heuvel. Lage sociale klasse, maar je bedoeld natuurlijk mensen met een sociaal hart. Wie zou er nu kijken en niet voor zijn mening durven uitkomen. Ik heb meer de indruk dat het gaat om misplaatst elitair gebral van iemand met de verkeerde achternaam. Zou eigenlijk “in de Put” moeten zijn. Ik stem sociaal Groesbeek en kies voor de naam Groesbeek. Dit doe ik uit overtuiging. Net zoals ik respect opbreng voor iedereen die uit overtuiging op een andere partij stemt en voor een andere plaatsnaam kiest.

van ver af

wat een stom gelul weer kom gauw van die heuvel af

Zo van den Heuvel, jij kijkt dus neer op een bevolkingsgroep (laag van bevolking) die anders in het leven staan, anders denken en andere belangen hebben dan jij. Jij denkt dus meer te zijn dan deze mensen. Waarom, omdat je een betere baan hebt. iedere week naar de kerk gaat een beter opleiding hebt genoten of een grote huis hebt. Gelukkig leven we een in democraties land en mogen de mensen die volgens jou uit een bepaalde laag van de bevolking komen, ook hun eigen mening hebben en een stem uitbrengen.

Realist

@Van den Heuvel. Lekker arrogant ben jij om in ‘lagen’ te denken. Ik ben hoger opgeleid, heb een prima baan en stem dit keer met volle overtuiging op Sociaal Groesbeek. Iedere inwoner is voor mij evenveel waard. En gelukkig telt iedere stem even zwaar. Dat zul jij als ‘hoger’ mens wel niet leuk vinden. Jammer voor je dat de tijden veranderen. Het ‘oude, hogere’ gezag dat over het vol heen regeerde is nu eenmaal aan het wankelen, ook in Groesbeek.

www.hanspeters.eu
Ik wil hier toch effe op reageren, dank je wel en complimenten beheerders van de Groesbeek voor het maken van een poll. Dan over het denken in lagen, ik ben een gewone Groesbeker een zoon van Marietje Hop en Hentje van Petvojer. Gewoon mensen uit de arbeidersklasse en daar hebben we er een heleboel van en daar is helemaal niks mis mee. Ik heb mijn opleidingen tot aan MBO+HBO niveau gevolgd op latere leeftijd, dit ivm de situatie thuis. Ik denk niet in lagen want als ik mijn kiezers niet heb, dan ben ik weer gewoon Hans Hop. Ik bedank… Lees meer »
Henk

Vanavond is er in mijn ogen ook een zeer belangrijke verkiezing. Namelijk de verkiezing; wie wordt Prins of Prinses Ummenie van het Keulen van Gelderland. Eventjes geen geouwehoer over politiek.
Met de carnaval is iedereen in Groesbeek het zelfde maken we met zijn allen plezier of je nu voor Achilles 29, de Treffers , Germania of voor Groesbeeks Glorie bent. Op welke politieke partij je ook stemt, met de carnaval drinken we allemaal een lekker potje bier of fris en zijn de zorgen pas voor na de carnaval.

Varkensboer

@Realist, heb je die diploma’s bij een pak boter gekregen? Als je hoog opgeleid bent ga je toch niet op socialisten stemmen?

Henk

Varkensboer, kom jij net uit de gierkelder gekropen? Wat een dom gelul, dus als je hoger opgeleid bent mag je niet sociaal zijn? Je zult wel Remi heten met je voornaam. ( alleen op de wereld )

Realist

@Varkensboer, en waarom dan wel niet? Ik heb geen opleidingen gevolgd om graaier te worden. Er is ook nog zoiets als solidariteit.

Anthony

@Varkensboer

Wat is dit nu weer voor generaliserende flauwekul? Een onvergefelijk cliché. Zelf ben ik universitair opgeleid en stem al sinds ik kiesgerechtigd ben met overtuiging op Sociaal Groesbeek. Afkomst, opleiding, beroep, inkomen etc. zijn zaken die er niet toe moeten doen. Ik vind je buitengewoon beperkt wanneer jij niet buiten je kadertje kan denken.

Rens

Tijd voor verandering!
In de huidige coalitie is PVDA in navolging van de landelijke zwabber houding het spoor bijster, is VOLG niet te volgen alleen al vanwege de oorsprong van deze partij “behoud dorpsgezichten”. Dat uitgangspunt is volledig VERKWANSELT! Ja en dan het GVP. Die gedraagd zich steeds meer in het kielzog van een autistische (stoicijnse) wethouder. Ja, Sjaak, natuurlijk Sjaak, je hebt gelijk Sjaak.
Schoon vegen en opruimen zou ik zeggen.
Hup Sociaal Groesbeek, Hup CDA, wellicht in combinatie met D66 en voor Berg & Dal. ZET ‘m OP!
Bel aan bij de mensen en vertel je verhaal!

De nachtboswachter

Ik heb alle facetten van het leven wel mee gemaakt.en heb er ook wel van geleerd.zei die hoge opgeleid zijn proberen altijd voordeel te halen uit mensen die lage op geleid zijn.en zei die genoeg hebben zijn vaak heel ongelukkig.maar ik laat een ieder in zijn waarde.ik stem wel op Hans.

Anthony

@ Nachtboswachter

Nu generaliseer jij ook. Ik ben hoogopgeleid (mogelijk gemaakt door mijn hardwerkende ouders), stem Sociaal Groesbeek en probeer uit helemaal niemand voordeel te halen.

Hans

@Rens
Een coalitie zoals jij schetst komt er hopelijk nooit.
Zeker geen D’66 of voor Berg&Dal.
Allebei voor de naam Berg en Dal die Rob Verheijen als allereerste er doorheen probeerde te drukken. Later zijn ze pas bijgedraaid omdat men aan voelde komen dat dat stemmen zou gaan kosten.
SG, VOLG, GJS en C90 als geheel nieuwe coalitie met dus lokale partijen die wel de lokale belangen steunen en luisteren naar haar inwoners lijkt me wel een prima optie.

kloeke

Ik stem sg…….Daar kun je tenminste mee praten.

De nachtboswachter

Anthony is wel mijn ervaring over het algemeen gezien.kijk maar naar deze Regering en zei die binnen de Groesbeekse politiek al jaren de voordelen in eigen belang proberen vast te houden voor hun vriendengroep.de verandering is nabij.wie zijn de dupe van deze politiek de gewone burgers.

Tontje

@ Hans, met deze uitslag is elke coalitie appeltje eitje…

Marcel Poelen
@ Henk en veel andere Groesbekenaren; jij zegt vandaag: ‘Vandaag is ook een zeer belangrijke verkiezing; Namelijk de verkiezing; wie wordt Prins of Prinses Ummenie van het Keulen van Gelderland. Eventjes geen geouwehoer over politiek. Met de carnaval is iedereen in Groesbeek het zelfde, maken we met zijn allen plezier of je nu voor Achilles 29, de Treffers , Germania of voor Groesbeeks Glorie bent.’ ik ben het met je eens dat het vanavond ook belangrijk is, gezellig mag worden, veel humor en er een geweldige prins of prinses gekozen mag worden. Top dat zoveel mensen caraval in Groesbeek al… Lees meer »
ummenie

Marcel, Groesbeek blijft Groesbeek, het zou mooi zijn als het gemeente Groesbeek zou blijven, maar als het Berg en Dal wordt dan blijft het dorp gewoon Groesbeek, het keulen van gelderland. Het is niet alleen de gemeente naam waar het omdraait je moet ook een politiek plan hebben straks en samenwerken met al de MUG partijen, maar vooral blijven luisteren naar al die MUG inwoners.

wpDiscuz