Rob de Nijs wint overtuigend live show The Voice

Rob de Nijs heeft vrijdagavond overtuigend “The Clash” gewonnen in de eerste live show van The Voice of Holland.

Rob de Nijs
Foto en rechten: Rob de Nijs

Rob nam het op tegen Graziëlla, beide moesten in een soort medley twee nummers zingen. Marco Borsato verdeelde vervolgens 100% over beide talenten en koos daarbij met 60% voor Rob en 40% voor Graziëlla. De kijkers thuis konden ook nog een 100% verdelen over beide talenten. Uiteindelijk wist Rob te winnen met 124.1% van de stemmen en werd Graziëlla naar huis gestuurd met 75.9% van de stemmen.

Het winnen van The Clash betekent voor Rob dat hij wederom een ronde verder is in de live shows van The Voice of Holland. Vandaag werden de eerste clashes gehouden tussen 16 talenten, volgende week worden er nog clashes gehouden tussen de tweede groep van 16.

Vanaf de derde liveshow zien we de overgebleven talenten allemaal wekelijk, Rob kan ons dan weer vermaken met zijn prachtige zang- en podiumkunsten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Mooi pak man Gefeliciteerd.

truus

Super gefeliciteerd. Weer een Groesbeker

goffer

Zou die homosexueel zijn?

De nachtboswachter

Goffer zit jij er dan mee omdat hij mode bewust is en omdat er altijd wel mooier vrouwen aan zijn zijde zijn.vraag het hem.

wpDiscuz