[GR2014] Bezoek Ruth Peetoom (CDA) aan Groesbeek

Maandag 17 november heeft Ruth Peetoom, landelijke voorzitter van het CDA, vanaf 17.00 uur een bezoek gebracht aan Groesbeek.

Doel was om het campagneteam van het CDA MUG te ondersteunen bij het canvassen. Zij heeft in alle gemeenten waar morgen, op 19 november, verkiezingen zijn als gevolg van een herindeling, de CDA-vrijwilligers bezocht om op die manier aan te geven dat ook het landelijk CDA deze gemeenteraadsverkiezingen ter plekke wil ondersteunen.

Het CDA is één van de grote kanshebbers voor de winst van de MUG-verkiezingen.

Informatie over de MUG-verkiezingen en het referendum staat aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Muts

Misschien ben ik dom (vast wel) maar: “Doel was om het campagneteam van het CDA MUG te ondersteunen bij het canvassen.”???

Wat is dat “canvassen”?

En daarbij zijn we nu plotseling wel interessant. Vier jaar lang allemaal met de dikke reet in het pluche en als er wat te halen valt zijn ze er weer als de kippenbij. Na 19 november hoef je ze niet meer te bellen voor een gunst, want “niet thuis”

karin

canvassen: flyeren, zieltjes winnen, met een groepje allemaal in dezelfde jas door het dorp lopen en lief lachen

De nachtboswachter
Ja Staatssecretaris Wiebes jaagt op alle inkomens van werkende dus kan men het wel verdiende vakantiegeld.ook al fors gaan inleveren in 2015.het CDA is wel fel tegen en dan nivelleer feestje van die PvdA voorzitter spekman dacht altijd dat de PvdA juist op kwam voor mensen die hard werken.die tijd is geweest wel voor hen die hier niet geboren zijn.zouden we als een dorp als Groesbeek eens niet kunnen zeggen het is genoeg geweest.om toch de regering wakker te schudden.ik zeg van morgen nog tegen Hans Peters het word hoe langer hoe gekken.hij zei nog het is niet eerlijk meer… Lees meer »
sniper

Als ze de werkende iets “afpakken”, heb jij daar toch geen last van nachtboswachter en hansje?

www.hanspeters.eu

Best sniper ik werk gewoon voor de duidelijkheid en jij?

De nachtboswachter

Nou zeg nu moet Rob ook blazen foto 1.

wpDiscuz