Sinterklaas in Groesbeek-Noord

Op zondag 30 november komt Sinterklaas met zijn pietermannen naar Groesbeek Noord.

De Sint wordt tussen 14:00 uur en 15:30 uur verwacht in het nieuwe voorzieningenhart “Op de Heuvel” aan de Ericastraat 39 in Groesbeek. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kunt u bellen naar 06–31069443 (werkgroep Groesbeek-Noord). Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Het belooft een waar spektakel te worden en zelfs de burgemeester is van de partij!

Alle kinderen zijn welkom op deze gezellige middag!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Albert

Voor de redactie ;
lijkt mij zaterdag 29 of zondag 30 november

Edit redactie: Wij hebben het even nagevraagd. Het moet inderdaad zondag de 30e zijn. Bedankt!

www.hanspeters.eu

Ik wens de kinderen veel plezier, zal mijn schoen ook maar eens zetten. Ik heb wel liever pepernoten dan tegoedbonnen beste Sint

Kees

Kaartjes bestellen voor Sint?? Ik mag toch heel erg aannemen dat de kaartjes niet gekocht behoeven te worden. Of komt de Sint alleen als het iets oplevert bij de commerciële uitbater van “Op de Heuvel”????
Ik hoop dat met het bestellen van kaartjes wordt bedoeld het reserveren zonder betalen. Wie weet het antwoord????

De nachtboswachter
Ja Kees dat vroeg ik mijn ook af nou ik weet het ook niet.bij Paula op de Baon was dat nooit daarbij het was ook altijd leuk.ja de nieuwe garden gaat het anders aan pakken.begrijp je men hard Paula aan het roer moeten laten staan.de vreemden nemen steeds meer over jammer kijk maar om je heen.ook in de politiek straks als we dat willen.ja tegoed bonnen 10 procent korting bij hans 10 procent bij een lingerie zaak speel goed zaak ook Oke maar een lingerie zaak vreemd voor laten Meschien.nee vroeger was het nog echt Sinterklaas voor een ieder.ben benieuwd… Lees meer »
Leol

Wel met echte zwarte pieten mag ik hopen en zonder ongeregeldheden zoals afgelopen zaterdag.

Navraag

Even nagevraagd:

Het is een kinderfeest. Natuurlijk zijn de kaartjes gratis. De vrijwilligers, en daar hoort paula gelukkig ook bij, hebben ook dit jaar hun best gedaan om Sinterklaas en de pieten zo goed mogelijk bij te staan. Zij willen graag weten hoeveel kinderen ze kunnen verwachten. Daarom wordt er met kaartjes gewerkt. Die zijn gratis te verkrijgen.

Het is altijd goed om even navraag te doen.

werkgroepgroesbeeknoord
Beste Mensen Als men goede informatie opgevraagd had dan had iedereen geweten dat de kaartjes GRATIS zijn voor de kinderen het is tenslotte een kinderfeest. En wij zijn geen uitbaters van het voorzieningshart, wij proberen met ze allen iets positiefs er neer te zetten. Maar het is nooit goed wat men ook doet, wij zijn de werkgroepgroesbeeknoord die voor kinderen tot de leeftijd van 14 jaar leuke activiteiten organiseren en alle kinderen zijn daar welkom bij. Maar het sinterklaasfeest is tot de leeftijd van 8 jaar er moet ook een grens zijn en verders is iedereen welkom. Dus tot 30… Lees meer »
Paula Eijkhout

Stekkenberger zegt, we gaan er een mooi feest van maken.

wpDiscuz