Koffie mèt… het WMO-loket

Op maandagmiddag 24 november om 14.00 uur kunt u weer een kopje koffie komen drinken bij het Steunpunt Mantelzorg onder de noemer Koffie mét… in de Mallemolen, Kloosterstraat 11.

Trees Lemmens van het gemeentelijk WMO loket komt dan vertellen over welke gevolgen het nieuwe beleid voor u kan hebben. Misschien heeft u vragen over de WMO en over veranderingen die komen gaan nu de gemeente verantwoordelijk wordt voor de ouderenzorg die via de AWBZ loopt en de jeudzorg. Wanneer u bijvoorbeeld een zorgindicatie heeft die toegekend is voor een lange periode vraagt u zich misschien af of die nog wel geldig blijft in 2015, of u heeft een vraag over de mogelijkheden voor dagbesteding. Ook komt aand e orde waar u met vragen terecht kunt en of in 2015 wel alles klaar is voor de nieuwe regelingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Groesbeek:
06-1385 9106: Mark Gröning of Frans Jongeneel nemen de telefoon op. Kijkt u ook op: www.welzijngroesbeek.nl bij ‘actueel’ of bij ‘Steunpunt Mantelzorg’ .

Koffie mèt… is een initiatief van Steunpunt Mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Criptisch

Zal nu wel druk worden . ( psychische hulp aanvragen)

wpDiscuz