Zorgverzekering voor minima MUG

De gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen bieden een zorgverzekering aan voor mensen met een laag inkomen.

Het heet de Collectieve Aanvullende Zorgverzekering (CAZ). Deze zorgverzekering wordt aangeboden via VGZ en CZ en heeft naast de basisverzekering een uitgebreide aanvullende verzekering. Mensen met veel zorgkosten, zoals chronisch zieken, kunnen daarnaast kiezen voor een extra uitgebreid pakket. De gemeente levert een financiële bijdrage in de premie waardoor de zorgverzekering extra aantrekkelijk wordt. Als u zich wilt aanmelden voor de CAZ, dan moet u vóór 1 januari 2015 overstappen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website www.gezondverzekerd.nl. Onder de gemeentenaam kunt u meer lezen over de zorgpakketten, de premie, de hoogte van de gemeentelijke bijdrage en hoe u deze moet aanvragen. U kunt zich via deze site ook aanmelden voor de CAZ.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: MUG-gemeentenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zorgverzekering voor minima MUG

Reageren is niet toegestaan.