Dropping Germania 2015

Al velen jaren is de Germania-dropping één van de grootste en spectaculairste in de regio. Dit laatste schept ook voor 2015 weer hoge verwachtingen.

De droppings-commissie is al weer maanden met de voorbereiding bezig en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Vanaf 8 december kan men zich weer inschrijven voor de dropping van 3 januari 2015. Inschrijfformulieren kunt u downloaden op www.germaniagroesbeek.nl of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier.

Men kan zich inschrijven met een groep. Deze moet bestaan uit minimaal acht personen en maximaal uit zestien personen. Uiteraard kunt u zich ook individueel inschrijven. De minimum leeftijd van deelname is zestien jaar en de deelnamekosten bedragen slechts € 7,50 per persoon.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ja daar zijn ze goed in bij Germania al vele jaren lang is ook altijd goed voor bereid en verdwalen doen ze niet.aan gezien ze met het bos op gegroeid zijn alleen je ziet straks het bos niet meer door de bomen.loop maar eens van af het koepeltje richting het zwaantje te gek voor woorden.veel succes met de dropping.

wpDiscuz