Centrum Jeugd en Gezin sluit deuren

Het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in Millingen, Ubbergen en Groesbeek sluit met ingang van 1 januari 2015 haar deuren. Sinds de oprichting in 2007 was het CJG de plek waar ouders, kinderen, jongeren en professionals terecht konden met allerlei vragen over opvoeden en opgroeien.

De reden voor de sluiting zijn de landelijke en lokale ontwikkelingen. De taken en verantwoordelijkheden van het CJG worden overgenomen door de nieuwe Sociale Teams. Voortaan kunt u bij hen terecht met uw vraag, probleem of idee. Zij beschikken over dezelfde kennis en expertise als het CJG.

Ook de website van het CJG houdt op te bestaan. Alle informatie over opvoeden, opgroeien en de gezondheid van kinderen kunt u vanaf 1-1-2015 vinden op www.opvoedinfonijmegen.nl.

De medewerkers van het CJG bedanken alle ouders voor het vertrouwen in het CJG bij het stellen van hun opvoedvragen en voor de vrijwillige inzet bij de activiteiten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: MUG-gemeenten

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ja men gaat steeds meer bezuiniger op Alles het word straks dweilen met de kraan los.

truus

Jammer dat zo iets sluiten moet terwijl er aan de andere kant met geld gesmeten en weggegooid wordt. Binnenkort zullen ook de oudere voorzieningen wel gekort worden. Samenvoeging kost geld!!!!!!!!!!

Ria Patella

En ook de dweilen zullen wel weer duurder worden nachtboswachter.

haha

nachtboswachter moet in de nacht gaan slapen van in de plaats op tezitten dweil dweil

wpDiscuz