Dick van Altena en Marcel Smulders in De Mallemolen

Op vrijdag 12 december zal het duo Altena en Smulders een optreden in de Mallemolen verzorgen. Dick is niet meer weg te denken In het Groesbeekse cultureel centrum. Jaarlijks verzorgt hij een optreden waarbij hij veelal een muzikale gast meebrengt. Dit maal is het Marcel Smulders die naast zijn solo optredens als zanger gitarist ook deel uitmaakt van de country band Savannah, welke al sinds 1986 aan de Europese top staat. Dick van Altena was in april van dit jaar nog een uur lang te gast in het RTL7 programma “Derksen on the Road”, waarin Johan Derksen hem betitelde als Nederlands beste Country Singer-Songwriter.

Onlangs verscheen Dick zijn nieuwste CD album en nam hij ook nog een duet op met de Groesbeekse zangeres Helen Liebers. Het Duo brengt in De Mallemolen een programma van (h)eerlijke country covers en nieuwe eigen songs. Kortom het wordt voor de liefhebbers een heerlijk avondje genieten van country muziek. Aanvang 20.30 uur – toegangsprijs € 7,50. Voor informatie en reserveringen: 024-3976360 of www.mallemolengroesbeek.nl .

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
moralist

Waarom komt Martijn Schmierman niet naar de Mallemolen.

wpDiscuz