Slotmanifestatie “Eén en al Groesbeek”: Breedeweg

Breedeweg zal uiteraard niet ontbreken op 28 december tijdens de slotmanifestatie: ‘Een en al Groesbeek’.

Een_en_al_Groesbeek_Breedeweg-DGB
Op de foto v.l.n.r.: Francien Strijbosch, Harry Janssen, Gerard Vissers, Marian Willems, Matje Schaap, Katy Gröning.

De werkgroep Breedeweg is al verschillende keren bijeen geweest om een bruisend programma voor die middag in elkaar te zetten. Het verenigingsleven zal van zich laten horen en zien tijdens het non-stop programma op het Dorpsplein, met diverse optredens van o.a.: C.V.de Niksnutters, ’Dansgroep Senioren Breedeweg’ en ‘Den Zuuten Ienval’.

In de speciaal ingerichte stand zal film- en fotomateriaal worden getoond, welke specifiek zijn voor dit kerkdorp! Ook kunt u proeven van ‘streekgebonden hapjes’, die ter plekke worden bereid door de buurtsuper. De werkgroep roept zoveel mogelijk inwoners van de Breedeweg op om onder begeleiding van fanfare Jubilate Deo naar het centrum te trekken, vanaf de Zuidmolen.

Samengevat: Een manifestatie die u niet mag missen want ook alle andere kernen zullen zich op die dag op een soortgelijke wijze presenteren. Meer informatie volgt de komende tijd. Klik op de linkjes hieronder voor artikelen op DeGroesbeek.nl over de slotmanifestatie.

Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Stekkenberg
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: bijeenkomst De Meent
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: info (kort)

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Er zullen zich zeker veel mensen aansluiten ook jongeren.

Lulpiep

Bruukse Narren

joke

net een eerder stukje gelezen, wat tijdje terug in een ander bericht geplaatst was…heb t even via kopiëren en plakken hieronder gezet….

“Het is de bedoeling dat de kernen in optocht naar het centrum gaan en één voor één op het Dorpsplein aankomen. “Mét fakkel, waarbij een beetje de sfeer van de openingsceremonie van de Olympische Spelen wordt opgeroepen”, zegt het college. Op het plein staat een open tent en via een beeldscherm zullen de bezoekers het heden en verleden van de zelfstandige gemeente Groesbeek te zien krijgen.”
Op het plein staat een OPEN TENT !!! In december !

De nachtboswachter

Ja Joke zal mijn niks verwonderen als de ingang op het Oosten gericht open staat.gratis mutsen afhalen op het gemeentehuis koud He gratis bij de Unox soepen.

Sander Kuijpers

Leuke foto jongens en meiden.

piet

De bruuk vergrijst,maak het is aantrekkelijker voor de jeugd

kloeke

Nostalgisch gemeentebord . …:(

wpDiscuz