Bloembollenactie Alpe d’Huzes 2015

Deze maand start er in Groesbeek een bloembollenverkoop.

Het is een actie van het Diem Team, een team dat geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding. De teamleden wonen in Didam, Elten, Groesbeek en Loil. Diem Team doet op 4 juni 2015 met negen fietsers (2 vrouwen en 7 mannen) mee aan de Alpe d’HuZes. Dit is een Nederlands wielerevenement waarbij de Franse alpencol Alpe d’Huez een aantal malen achter elkaar beklommen wordt, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Buiten het evenement worden er door het team nog andere acties georganiseerd, waaronder de bloembollenactie in Groesbeek en Loil. Bloembollen worden ieder najaar gepoot, na een koude winter steken ze in het voorjaar de kop op en zorgen voor fleur in uw tuin. Op een mooie lentedag kijkt u uit uw keukenraam, en ja hoor, het wonder van mooie bloemen in uw tuin. Komend voorjaar kunt u deze beleving een extra tintje geven: door ze tijdens deze actie te kopen steunt u de strijd tegen kanker, een strijd die nog te vaak verloren wordt.

Prijs is drie euro per zak, twee zakken kosten vijf euro. Vorig jaar was de bloembollenactie in Groesbeek goed voor € 700,-. Groesbeker Wim Houben was hier erg blij mee, hij ging vorig jaar met de bloembollen langs de deuren. “De respons was overweldigend, Veel warme reacties gehad van veel mensen. Dat geeft me weer een extra steun in de rug. Groesbeek bedankt!”, zei Houben na afloop van de actie.

Meer info op www.diemteam.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Diem TeamTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Eigenlijk zouden we aan deze Actie allemaal moeten deel nemen.omdat we er vroeg of laat ook mee te maken kunnen krijgen.in familie of vriendenkring.

Ria Patella

Nachtboswachter, weet je ook dat de organisator van de Alpe d”Huzes vorig jaar bijna 3 ton in zijn eigen zak gestoken heeft?

Antoon

Een bol uit eigen zak ?

ikke
Beste Ria punt 1 de oprichter van alpe d’huzes heeft over de afgelopen tien jaar twee ton vergoeding gekregen. Hij heeft zijn baan opgegeven voor ad6. Dat geld wat hij ontvangen heeft is precies wat afgesproken was als vergoeding voor het werk dat hij deed. In tien jaar twee ton, dat is twintigduizend per jaar. punt 2 Na het naar buiten komen van dit gegeven is er door het kWf zeer onterecht gereageerd, het kWf was op de hoogte van de afspraken die er gemaakt waren en waarna ook gehandeld is. Het kWf heeft nagelaten om meteen te zeggen dat… Lees meer »
Ria Patella

Het is ook bekend dat hij een fiks bedrag uit sponsorgeld betaald heeft aan een bedrijf voor zgn diensten waarvan hij zelf eigenaar is

Erik

Super Wim dat je dit allemaal doet. Jij leurt door de kou langs de deuren met de bloembollen. Jij zet je belangeloos in. Super ga zo door. Zet met pet voor je af.
Die zelfverrijking daar is nu wel genoeg over gezegd. De organisatie heeft er ervan geleerd en er zijn maatregelen getroffen. Punt.
Nu graag weer de aandacht voor die vreselijke ziekte. Er is nog heel wat geld nodig voor onderzoek naar kanker. En zoals het er nu uit ziet krijgt inderdaad iedereen er vroeg of laat mee te maken.

De nachtboswachter

Ria als het waar is mogen ze de knollen houden.En Erik indien je gelijk hebt neem ik knollen.

Ria Patella

Ikke zei:Kijk maar eens wat er al allemaal bereikt is met het geld van alpe d’huzes.
Ikke , waar kan ik dat zien .
Nergens. Alles is even vaag. Of heb jij de JUISTE cijfers wel

ikke

Beste Ria

enkele voorbeelden

http://www.opgevenisgeenoptie.nl/onderzoek/onze-projecten/onderzoekers-aan-het-woord

Of iets in juiste cijfers uit te drukken is, ik denk niet dat dat kan. Ik weet alleen dat er veel geld aan onderzoek besteed wordt waardoor er nieuwe oplossingen gevonden worden waardoor we kanker steeds beter tegen kunnen gaan.

Dat er steeds minder mensen dood gaan aan kanker is een feit, dat kan alleen maar door veel onderzoek, en dat kost nu eenmaal veel geld

ikke
De nachtboswachter

Word het geen tijd om een fonds op te richten waarin men niemand nodig heeft die een flink salaris moet ontvangen en dat al die tussen personen die er ook aan verdienen er uit moeten.en dat het gecontroleerd word door vrijwilligers.als ik dit zo allemaal lees.

wpDiscuz