Tafel van Twee: Rob de Nijs en procedure gemeentenaam

Zondag 7 december is de uit Groesbeek afkomstige Rob de Nijs te gast in het maandelijkse live-radioprogramma van Omroep Groesbeek: de Tafel van Twee.

Als deelnemer van the Voice of Holland is hij bekend geworden, maar hij trad als backingvocalist bij de Toppers en Alain Clark ook al op. Nu is hij hard op weg om een solocarrière op te bouwen. Een gesprek met hem. Burgemeester Keereweer zit in december de laatste gemeenteraadsvergaderingen in het huidige Millingen en Groesbeek voor. Een gesprek over dit historisch moment. Het te vernieuwen Bevrijdingsmuseum in Groesbeek komt dan ook ter sprake.

Rob Verheijen is aanwezig om de stand van zaken betreffende het formeren van een coalitie toe te lichten. Erna van de Ven komt nog eens alle decemberactiviteiten toelichten en de nabije toekomst komt ook ter sprake. Met Simon Meilink wordt teruggeblikt op de procedure rond de gemeentenaam.

De muzikale omlijsting is van het duo Mulder/Van Gorkum die doorgaans uitmunten in bijzonder mooie songteksten. De column wordt deze keer verzorgd door Groesbeker Bert van den Bergh. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

U bent zondag van 11.00 uur tot 13.00 uur welkom in de foyer van de Mallemolen. De koffie en thee staan klaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Hopelijk is John dan wel een beetje wakker.

De nachtboswachter

Henk ik neem aan van wel gezien het tijdstip wat ik mijn afvraag is het feit waar doel je op.

Jaap

@henk, ik hoop eerlijk gezegd dat hij naast wakker ook wat objectiever en minder laat zien hoe geweldig hij zichzelf wel niet vind.
Ik erger mij dood aan die zelfingenomen houding van ‘ik ben slim en jullie zijn dom’. Daarbij heeft John niet door dat het een programma is voor luisteraars en niet een ‘one man show’ waarbij wij dankbaar moeten zijn om naar de ‘Messias’ te mogen luisteren.

wpDiscuz