“Eén en al Groesbeek”: Mariëndaal en de Meent

In het kader van de manifestatie “Eén en al Groesbeek” zal er op zondag 28 december een uniek programma plaatsvinden waarbij alle kernen zich zullen presenteren, zowel op een groot podium als in een eigen stand in de tent op het marktplein.

Mariendaal_en_De_Meent-DGB

Daaraan voorafgaande zal om 13.30 uur een treurwilg worden geplant op de plaats waar de Groesbeek ontspringt, vlakbij de Protestante kerk. Onder deze boom zullen spullen van deze tijd en het draaiboek van dit festijn in een metalen kist worden begraven, een soort tijdcapsule dus. Daarna zullen de kernen zich verplaatsen naar het Marktplein voor het groots opgezette programma dat om 14.00 uur begint.

Omdat het naar alle waarschijnlijkheid koud zal zijn heeft de organisatie besloten alle gebeurtenissen uit te zenden via Omroep Groesbeek TV. Dat betekent dus dat de mensen die verblijven in de Meent en Mariëndaal, de mensen die ons mooie dorp mee hebben opgebouwd, toch getuige kunnen zijn van wat er allemaal plaatsvindt. Daar zijn echter ook oudere mensen welkom die niet zelf in deze beide instellingen wonen.

Er is een uitgebreid programma voor deze mensen georganiseerd dat hieronder wordt weergegeven. U dient zich hiervoor echter wel op te geven vòòr 20 december zodat de organisatie een inschatting kan maken van de te verwachten aantal deelnemers.

U kunt zich opgeven bij de volgende mensen:
– Bij de Meent bij ’t Trefpunt en bij mevr Anca van Lelieveld 06-53644203
– Bij Mariëndaal bij het winkeltje en dhr Eric van Pinksteren 06-48588935
– Voor beide instellingen bij Ria Wijers (van de Comm) 06-51007282

Programma: zowel bij de Meent als bij Mariëndaal
10.15 – 11.30 Gratis Bingo Mooie prijzen met gratis hapje en drankje
14.00 – 14.45 Bekijken oude foto’s zowel in de Meent als Mariëndaal
14.45 – 16.15 Diverse optredens zowel in de Meent als Mariëndaal
16.15 – 18.00 Afsluiting onder het genot van een hartigheidje

Hapjes en drankjes worden aangeboden!

Samengevat: een manifestatie die u niet mag missen want ook alle andere kernen zullen zich op die dag op een soortgelijke wijze presenteren. Meer informatie, waaronder het totale programma, volgt de komende tijd op DeGroesbeek.nl. Klik op de linkjes hieronder voor artikelen op DeGroesbeek.nl over de slotmanifestatie.

Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Groesbeek
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Berg en Dal
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Heilig Landstichting
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Breedeweg
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Stekkenberg
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: bijeenkomst De Meent
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: info (kort)

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Zou mooi zijn deze oude foto.s op de groesbeek te kunnen plaatsen.

www.hanspeters.eu

Een treurwilg is een uitstekend gekozen boom. Goed dat dit voor mensen in de Meent en Mariendaal zo georganiseerd wordt.

De nachtboswachter

Ben bang dat het te vol word binnen deze bejaarden huizen lijkt me verstandig alleen familie leden anders loopt jan rap en ze moer naar binnen.men kan toch naar het marktplein vraag me af of verpleging en vrijwilligers dit aan kunnen.en de bejaarden zelf.

wpDiscuz