Opbrengst collecte Multiple Sclerose Groesbeek

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is in Groesbeek het mooie bedrag van € 844 opgehaald. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting

We bedanken alle gevers en collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage. Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Maassluis!

Wilt u ons bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, tel. 010-5919839 of via www.nationaalmsfonds.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Mooi toch alleen jammer dat er nog steeds mensen zijn die de deur dicht houden.terwijl ze alles hebben alle beetjes helpen.

miel fransen

Heb dit jaar voor het eerst gecollecteerd voor dit mooie doel.Bij deze roep ik vrijwilligers op om dit volgend ook te gaan doen. Voor info zie http://www.nationaalmsfonds.nl

Henk

844€??? WTF geeft niemand meer om een goed doel tegenwoordig? schaam je mensen! En de gemeente had ook wel iets mogen bijdragen……..

De nachtboswachter

Henk daar heb je gelijk in maar wie moet er dan over beslissen Henk.

miel fransen

Beste Henk en Boswachter niet zeuren neem zelf initiatief en ga volgend jaar mee collecteren. Je kunt je eenvoudig opgeven zie http://www.nationaalmsfonds.nl
Fijne feestdagen!

Henk

Heb ik al gedaan miel, jij ook?

wpDiscuz