Adventsoptocht met lampionnen door Groesbeek 2014

Op zaterdag 20 december a.s. organiseert de oudercommissie van Kinderdagverblijf De Kabouterhoeve en de Toffe BSO, in samenwerking met de gezamenlijke kerken, een lampionnenoptocht door het centrum van Groesbeek.

Adventsoptocht_Groesbeek_2014-DGB

De adventsoptocht begint om 17:00 uur bij de Cosmas en Damianuskerk aan de Pannenstraat.

Na een kort adventsverhaal in de Cosmas en Damianus kerk wandelen de kinderen, vergezeld door ouders, opa’s en oma’s, met de lampion door het sfeervol verlichte centrum naar de Protestantse kerk. In de door de lampionnen verlichte Protestantse kerk wordt een lied gezongen waarna er voor de deelnemers en begeleiders, een warme kop chocolademelk en iets lekkers klaar staat.

De adventsoptocht wordt georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar en de deelname aan de tocht is gratis. Ouders of andere begeleiders zijn van harte welkom om met de kinderen mee te lopen. Alle kinderen die aan de adventsoptocht willen deelnemen kunnen zich op 20 december om 17:00 uur met een (zelfgemaakte) lampion met lichtje bij de Cosmas en Damianuskerk melden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Als het maar droog is dan en niet glad.

wpDiscuz