Kerstavond in de Protestantse Kerk

Om 19.00 uur is er een kinderviering voor en door kinderen. Met veel zang en samen muziek maken, luisteren en kijken naar het geboorteverhaal van Jezus, dit jaar samen met moedertje Panov. Zij zal vervolgens op zoek gaan naar een mooi kado voor het Kerstkind. Alle kinderen en natuurlijk ook ouders en ouderen zijn van harte welkom.

Vervolgens is er om 21.30 uur een kerstzangdienst met als thema kerstvrede wereldwijd. Een zanggroep, speciaal samengesteld voor deze viering, zal kerstliederen laten klinken in verschillende talen. Er wordt een kerstverhaal gelezen uit Mexico, gedichten voorgedragen, samen kerstliederen gezongen en het kerstevangelie uit Lucas zal worden voorgelezen. Muzikale medewerking verlenen: Marco Blaauw (trompet), Christine Chapman (hoorn) en Arianne Veenstra (zang en piano).

Beide vieringen worden geleid door da. Janneke Ruijs, en tijdens beide vieringen wordt er gecollecteerd voor Kinderen in de Knel.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kerstavond in de Protestantse Kerk

Reageren is niet toegestaan.