Bierproeverij in Cafe Bar De Comm

Speciaal bier is niet meer weg te denken in Cafe Bar De Comm.

Poster_De_Comm_December_2014-DGB

Door de snelle wisseltap zijn vele gasten aangenaam verrast door de smaakbeleving van verschillende, relatief onbekende, bieren uit Belgie en Nederland. Maar er zijn er nog veel meer bieren te proeven en te ontdekken, dus word het tijd om onze hofleverancier uit Dongen over te laten komen. Albert Schuermans, van Schuermans Drankenhandel zal de zes bieren die geproefd gaan worden tot in detail toelichten.

Albert is in Brussel door de Hoge Raad Van De Roerstok de ceremoniële cel van de Belgische Brouwers tot Ere-Ridder geslagen, dus een echte kenner.Er worden zes bieren (in een proefglas) geproefd en besproken, allen met een bijpassend hapje, speciaal gemaakt voor deze bieren.

Na de zes bieren te hebben geproefd en besproken, mag men 2 bieren uitzoeken die in het assortiment zaten, en hier volop van te genieten. Tim Gijsberts verzorgd een bijpassend live muziekje, en na afloop kun je nog lekker naborrelen aan de bar, gezelligheid kent geen tijd. U moet wel kaarten kopen en deze zijn nog beperkt verkrijgbaar aan de bar van Cafe Bar De Comm.

Het overige programma kunt u op onze poster (zie bovenstaand plaatje) zien.

Zondag 21 December
Aanvang 14:00 uur
Kosten voor dit arrangement zijn €20,00 p.p.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Sante.

wpDiscuz