Gruusbèkse Night of the Proms afsluiter Een en al Groesbeek

Zondag 28 december wordt “Een en al Groesbeek” in de feesttent op het Marktterrein tussen 17:30 en 20:00 uur muzikaal afgesloten met de Gruusbèkse Night of the Proms.

Rob de Nijs
Ook onze Groesbeekse Rob de Nijs (bekend van The Voice of Holland) zal aanwezig zijn!

Immers een muzikale ode aan dit prachtige dorp vol muziek mag tijdens deze slotmanifestatie natuurlijk niet ontbreken. We willen daarbij zo’n 2,5 uur lang alleen de allergrootste hits van Groesbeekse bodem ten gehore brengen. Dit gebeurt in een soort van open podium waarbij alle Groesbeekse artiesten, orkesten, koren, schlagergroepen, fanfares, etc. de kans krijgen om dit te doen. Op dit moment hebben bijvoorbeeld onze eigen Rob de Nijs en smartlappenkoor Ochaarm al hun medewerking toegezegd, maar we willen graag nog veel meer locale ‘grootheden’ hiervoor strikken. Ben jij verantwoordelijk voor een van die Groesbeekse tophits, of zou jij graag met jouw muzikale gezelschap een van deze nummers op 28 december willen zingen of opvoeren? Stuur dan nog deze week een email naar [email protected] of bel hem op via 06 53707444 voor alle info. Hij coördineert dit onderdeel van Een en al Groesbeek waarvan nu al vaststaat dat het een historische dag moet worden.

Wat zou het geweldig zijn als ook jij alleen of met jouw muzikale gezelschap later kunt zeggen dat jij een bijdrage hebt geleverd aan de Gruusbèkse Night off the Proms op 28 december 2014! De lijnen zijn geopend!Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

De sunstreams zouden zeker er bij moeten zijn.Duo sunday The moonlights leo wijnhoven leo de kraai.Leff een van de beste zangeressen.en Rob de Nijs mag zeker niet ontbreken.

truus

Deze jongen is echt goed

De nachtboswachter

O ja willie claus mag ook niet ontbreken.truus

wpDiscuz