1e Kerstdag Christmas Dance met Hazes jr. in De Linde

Geen eenzame Kerst voor André Hazes jr. als hij op 1e Kerstdag optreedt tijdens Chrismas Dance in De Linde. Onlangs uitgeroepen tot beste zanger van Nederland 2014, kan het niet anders dan dat hij een geweldige carriere tegemoet gaat.

kerst2014delindeflyer
Flyer Christmas Dance (klik voor groter formaat)

Hij wordt in de wandelgangen al genoemd als een van de artiesten die volgend jaar de Toppersconcerten in de Arena op gaat luisteren. Op 1e Kerstdag zal hij in elk geval laten horen waar hij nu al allemaal toe in staat is met hoe kan het anders een aantal tijdloze hits van zijn vader wijlen André Hazes. Hazes is een instituut en zoonlief treedt met al die hoogtepunten van het afgelopen jaar definitief in de voetsporen van zijn vader. Aan zijn naam zal het in elk geval niet liggen. De overige muziek wordt vanavond ingevuld door louter Groesbeekse dj’s die hun sporen al lang hebben verdiend: Perry Peters, Bas ‘Siepi’ Janssen, 1,60, Oblivian en Lars ‘Nase’ Derks die samen met Micky & Frans in Skihütte Anton een voorproefje nemen op Schlagerkoorts 2015.

Kaarten zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar via een klik op de link en kosten dan € 8,–. Op de avond zelf aan de kassa is de prijs € 10,–.

Op 2e Kerstdag 26 december is het dj-team van de Linde opnieuw in touw. De toegang is op deze dag voor iedereen gratis.

De LiNDE / NYE (Oud en Nieuwfestijn 2015)

De LiNDE / NYE (Oud en Nieuwfestijn 2015) begint op 1 januari kort na middennacht als de laatste vuurpijlen gedoofd zijn. En staat garant voor een groot feest waar je al je vrienden en vriendinnen het beste kunt wensen voor het nieuwe jaar. Het De Linde dj-team is in ‘all areas’ present met alleen hits die een bijdrage leveren aan de unieke sfeer van deze avond. Speciale combipakketten met entree, een glas (alcoholvrije) Champagne en 6 consumptiemunten voor € 15,– bestel je via de link: Online kaarten kopen voor Oud en Nieuwfestijn 2015. Het is ook mogelijk op de avond zelf aan de kassa kaarten à € 7,– per stuk te kopen.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Stekkenberger

Ja als je je naam maar mee hebt dan wordt je vanzelf de beste zanger van nederland anderen moeten daar iets meer voor presteren.
Nu zusje nog als beste zangeres zal wel niet lang meer duren.

truus

Beste zanger???? Denk t niet

Jennifer Janssen

Zo goed is ie helemaal niet.

De nachtboswachter

Geen eenzame kerst voor Andre hazes jr,dan zou die wel anders piepen.

alsjeblieft

Mensen alsjeblieft, waar je maar over kunt vallen. Hij heeft meegedaan aan een tv programma, de beste zangers van Nederland. Waarin hij door de andere 5 is uitgekozen als beste van hun. Dit is niks officieels. Ze zingen voor de lol elkaars liedjes en kiezen dan hun beste vervanger. Nou en dat is hij geworden. Reageer dan niet zo dom.

Stekkenberger

Alsjeblieft ben jij zo slim dan je begrijpt toch ook wel als hij geen hazes had geheten dan was hij toch ook nooit in dat programma gekomen.
Hij is alleen maar gekozen door zijn naam, ik zie in andere programma,s wel betere zangers maar het moet je ook wel gegund worden.

fluitkelje

Zulke zangers hebben we er duizenden van in Nederland,alleen hebben die hun naam niet mee.

kloeke

Fluitkelje, je bedoelt zoiets als “leo de kraai”

fluitkelje

Die hoor ik liever.

De nachtboswachter

Ja leo heeft het ook erg druk en ik hoor hem graag.

wpDiscuz