De LiNDE / NYE: Oud en Nieuwfestijn 2015

De LiNDE / NYE (Oud en Nieuwfestijn 2015) begint op 1 januari kort na middennacht als de laatste vuurpijlen gedoofd zijn. En staat garant voor een groot feest waar je al je vrienden en vriendinnen het beste kunt wensen voor het nieuwe jaar. Het De Linde dj-team is in ‘all areas’ present met alleen hits die een bijdrage leveren aan de unieke sfeer van deze avond. Speciale combipakketten met entree, een glas (alcoholvrije) Champagne en 6 consumptiemunten voor € 15,– bestel je via de link: Online kaarten kopen voor Oud en Nieuwfestijn 2015.

Het is ook mogelijk op de avond zelf aan de kassa kaarten à € 7,– per stuk te kopen.Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Waarom niet voor de jeugd clubhuizen open houden.

koekebakker

@ nachtboswachter:
Omdat de vrijwilligers ook graag zelf oud&nieuw willen vieren?

De nachtboswachter

De jeugd kan het zelf ook heb het zelf mee gemaakt.ging jaren goed tot er jeugdwerkers kwamen vertrouwen hebben in de jeugd Koekenbakker en ze vertrouwen geven.

blaag

Ik kom niet ik ben te oud voor de linde.
Ben de 21 al voorbij…..

Janje

Zeg Bosuul….got ien ut wald zitte…..dom gelul. Schrieve kunde ok nie…..

De nachtboswachter

Janje Zeg Bosuil..ga in het bos zitten..dom gelul Schrijven kun je ook niet.leer eerst Groesbeeks.

lies

Goed zo nachtboswachter. Ze zijn gewoon jaloers omdat veel mensen ook buiten Groesbeek jou kei goed vinden. Zelfs voor de ouderen in Groesbeek doe je veel alleen hang je dat niet aan de grote klok. Ga verder zo nachtboswachter .

wpDiscuz