[Foto’s] Verbouwing gemeentehuis nadert einde

Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om u op 2 januari te kunnen ontvangen in een mooi verbouwd gemeentehuis.


Het gemeentehuis. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De vertrouwde receptie wordt vervangen door een aantal balies. Er zijn meer kantoren in de beschikbare ruimte gerealiseerd, zodat de collega’s uit Ubbergen en Millingen aan de Rijn er ook hun plek kunnen vinden.

Donderdag was de verhuizing van spullen en ambtenaren uit de andere gemeenten, naar het verbouwde gemeentehuis in Groesbeek in volle gang. De verbouwing zelf was ook nog doende, een drukte van belang, en “bode Stef” had alles onder controle. Je zag hem overal, “maar alles komt goed”, was zijn slogan.

De raadszaal is goed aangepakt, zodat de nieuwe raad er met meer personen terecht kan. Ook de bezoekers van vergaderingen of bijeenkomsten hebben door de nieuwe opstelling nog voldoende ruimte.

De ingang aan de kant van de Dorpsstraat met de uitbouw erboven is ook voor een groot deel klaar. Niet alles zal al helemaal pico bello zijn op 1 januari, maar wij zijn er dan zeker klaar voor!


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Nou ik vindt er niks aan nee geef mijn maar het oude gemeentehuis.waar nu de Bruna zit het lijkt wel een bouwdoos van Lego en dan preventief toezicht in de nieuwe gemeente.

jantje.

Het was al een lelijk gebouw, maar nu nog lelijker met die afschuwelijke zinkplaten in die vleugel. Gr

kloeke

Lijkt wel een crematorium. ….

Stekkenberger

Mooi verbouwde gemeentehuis afschuwelijk die zinken bak en ook nog aan de straatzijde.

De nachtboswachter

Dat is het einde dat doet de deur dicht.

www.hanspeters.eu

Ik vind dat ze snel en voor zover ik kan zien netjes gewerkt hebben, mooi op tijd klaar. Inderdaad die zinkplaten vond ik al niks en zijn dat ook niet. Ik heb alleen hierom tegengestemd en dat hebben er volgens mij meer

kloeke

Wat kost dat geintje?en nu lees ik in het groesbeeks krantje dat voor aan en verbouw vergunningen moet je naar de stad?
Konden ze hier geen rekening mee houden om daar een plekje voor vrij te maken?verbouwing klaar en nu al plek te kort?tsjonge jonge. ……

Realist

@Kloeke, dat komt omdat de gemeente in navolging van de milieuzaken (dat is een wettelijke verplichting) nu ook de bouwzaken (geen wettelijke verplichting) laat uitvoeren door de ODN= Omgevingsdienst Nijmegen. Anders was er nog meer uitbreiding nodig geweest.

kloeke

Nog meer uitbreiding? Dus er kan nu nergens meer een bureautje meer bij………kijken ze weer goed verder…en weer een extern bureau ingehuurd hoor bouwzaken, het mag wat kosten tegenwoordig.

knilles

Hans heeft weer eens tegengestemd.

wpDiscuz