Jeans 24 – Tropical Heat in Cardo

Dit jaar trakteert JEANS bezoekers op een tropische verrassing. Onder de noemer Tropical Heat belooft deze show een meeslepende cocktail van zinderende melodieën, romantische duetten en opzwepende showmuziek te worden.

Jeans_24_Tropical_Heat-DGB

Met een vleugje salsa, een snufje latin, een flinke knipoog theater en altijd in alles en iedereen kwaliteit, bewijst Tropical Heat weer dat het concept van JEANS werkt. Swingende arrangementen van The Carribean Disco Show, Ricky Martin, Jennifer Lopez maar ook van Kelly Clarkson, Pink en Gerard Joling komen aan bod dit jaar.

Na het succes van de vorige Jeans show, Wings, hebben veel castleden hun vleugels uitgeslagen. Dit jaar krijgen dus veel nieuwe talenten de kans om zich te presenteren aan het grote publiek. Uiteraard zal zoals vanouds onze swingende band de muziek weer tot leven brengen met steengoeie arrangementen.

Iedereen die van pop en theater houdt mag deze nieuwe show niet missen. En zoals ieder jaar zorgen jongeren van Pluryn dat de cast goed gevoed aan de voorstelling begint.

Info

Wie: Jeans – Tropical Heat
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Maandag 12 januari 2015
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten : € 12,50
Voorstelling: Staconcert

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Kun je met dit weer toch een zomers gevoel opdoen.

wpDiscuz