Nieuwjaarsconcert Jubilate Deo: 70 jaar bevrijding

Op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 organiseert Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

Dit jaar zal het concert geheel in het teken staan van 70 jaar bevrijding. In 2014 was het 70 jaar geleden dat de regio Nijmegen bevrijd werd. In de hele regio zijn er het gehele jaar door tal van activiteiten georganiseerd om dit onder de aandacht te brengen.

Het fanfareorkest, de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en een gelegenheidskoor zullen u nog eenmaal meenemen op een muzikale reis door het verleden. Een gevarieerd programma met muziek, zang, solisten en filmbeelden zal ten gehore worden gebracht.

Het programma varieert van bekende filmmuziek tot traditionele marsmuziek. Zo zullen onder meer Soldaat van Oranje, Band of Brothers en nummers van The Star Sisters en Lili Marleen ten gehore worden gebracht. Dit en nog veel meer kunt u zien en horen in een prachtig en speciaal daarvoor ingericht verenigingsgebouw De Sleutel.

Op zaterdag 10 januari begint het concert om 20.00 en op zondag 11 januari zal het concert om 14.00 uur beginnen. Een half uur voor aanvang is De Sleutel open. Toegang is gratis.

Nieuwjaarsconcert_Fanfare_Jubilatie_Deo_2015-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Vraag me af of de klanken tot zijn recht komen binnen deze niet al te groter ruimten.kan iemand van Jubilate Deo dat mijn uit leggen.

enne terrupse

geachte nachtboswachter
ik zou zeggen doe de moeite en kom(overigens geheel gratis )het met eigen oren en ogen aanschouwen en beleef het zelf

De nachtboswachter

enne terrupse ik zal zeker even langs komen maar voor het geval neem ik toch wel even oordopjes mee.heb zelfs ook nog trompet gespeeld binnen een Gevangennis Orkest vroeger in veenhuizen en dat was niet om aan te horen.maar ja dat waren andere tijden.dank voor u reageren Geachte Terrupse.

enne terrupse

fanfare jubilate deo beschikt over een zeer gedegen opleidings progamma misschien is het wat om je muzikale talenten weer wat op te vijzelen, en wie weet verzorg je volgend jaar wel met leo de kraai een gastoptreden tijdens ons jaarlijks concert

De nachtboswachter

Als we maar niet beroemd worden.

lies

Nachtboswachter Zeker wel beroemd worden. Je hebt al een leuk plaatje gemaakt met Leo de Kraaij. Volhouden. Leuk liedje over de bossen van Groesbeeks. Leuk Willie

wpDiscuz