Oliebollenactie Germania 2014

Op dinsdag 30 december 2014 komt de jeugd van Germania weer langs de deur met oliebollen. Het betreft top kwaliteit oliebollen gebakken door niemand minder dan “Hans de echte Bakker”, uit de Dorpsstraat.

Germania_oliebol_2014-DGB

Tien oliebollen kosten € 8,00 euro. De jeugdleden zullen vanaf 10.00 uur de oliebollen rondbrengen. Dit jaar bezorgt men in de wijk Stekkenberg, in het Vilje, op de Meent, Mariendaal, in residentie de Weem, in Spoorzicht en bij de bejaardenwoningen bij het Binnenveld.

U kunt de oliebollen ook bestellen via email [email protected]. De oliebollen worden in heel Groesbeek bezorgd! Op 30 en 31 december staat Germania ook met kraampjes bij Jumbo Groesbeek en bij Karwei Groesbeek. Bij de kraampjes en op bestelling heeft de club dit jaar ook appelbeignets!

Tevens zijn 30 december de oliebollen ook verkrijgbaar in de kantine van V.V. Germania vanaf 10.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Terp

waren echt heel lekker vorig jaar .zal zeker nu weer kopen (succes)

Ik ook terp heerlijke oliebollen.

De nachtboswachter

Heb van dit jaar al 2 keer oliebollen gehad van Ramond kan geen oliebol meer zien waren wel lekker.

Willie pek

Nachtboswachter ik dacht dat jij van de stekkenberg komt . Maar blijkbaar schrijf jij onder een andere naam en hier gaat het om de oliebollen die de jeugd van germania verkoopt ..

De nachtboswachter

Willie Pek naam komt mijn wel bekend voor vraag.Zal eens kijken in het Groesbeeks woorden boek.willie pek.

Lulpiep

Willy Pek; als de nachtboswachter uut het wald kumt.. dan get he via de meulen.. langs Raymondje Sead.. de klef af noar den Stekkenberg…

Super oliebollen.

wpDiscuz