Bloembollenactie Alpe d’Huzes goed voor € 1760,-

De afgelopen weken is men weer langs de deur geweest om bloembollen aan de man te brengen. Dit allemaal voor de actie van Alpe d’Huzes, geld bij elkaar brengen om onderzoek te doen voor de kankerbestrijding.

Vele deuren is het team langsgegaan, veel mensen hebben hun gesteund door het kopen van een zakje bloembollen en door de fijne woorden die het team vaak hoorde. De opbrengst van deze actie was in totaal € 1760,-. Vorig jaar was dit in Groesbeek nog € 700,-.

“Graag willen wij van DIEMTEAM alle mensen die wat gekocht hebben bedanken voor deze fantastische opbrengst. En ook onze bloembollensponsor Mandjes bloembollen die deze fantastische opbrengst mogelijk heeft gemaakt”, laat het team zondag weten.

4 juni 2015 gaat het weer gebeuren; duizenden fietsers fietsen zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op, 21 bochten, 13 kilometer afzien voor het goede doel. U kunt de weg van het DiemTeam naar Alpe d’Huzes volgen via de website www.diemteam.nl. Daar vindt u ook de andere acties die zij nog in petto heeft.

Zo is er nog een groot happy hardcorefeest mmv. Paul Elstak en Mental Theo (facebook.com/skyislimitdidam) , een benefietwedstrijd, een spinningmarathon en een actieweek op het Graafschapscollege in Doetinchem.

Namens Diemteam van harte bedankt voor de gulle gaven.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Als het allemaal op de goede plek komt mooi.

Ria Patella

Ik heb er een gegeten bij mijn dochter.
Volgend jaar graag verser. Deze waren taai.

de nachtboswachter

Nou Ria ik vond ze wel lekker en mijn konijn ook dus smaken verschillen.welterusten

Lulpiep

Hedde ge een knieeeeendddddd.. Boswachtertje

wpDiscuz